Galaxy S4, iPhone 5, Lumia 920 şi HTC One se luptă pentru titlu. Vezi care este cel mai bun smartphone

Deși au trecut doar câteva ore de la lansarea oficială mult asteptatului Samsung Galaxy S4, pe întregul internet au început să circule obişnuitele comparaţii între cele mai tari smartphone-uri. De data asta batalia se dă între cel mai nou model al Samsung, iPhone 5, HTC One şi Nokia Lumia 920.

samsung-galaxy-s4-vs-iphone-5-vs-HTC-one-vs-nokia-lumia

În tabelul de mai jos reiese clar că Galaxy S4 deţine cel mai mare ecran, cel mai rapid procesor, cea mai mare rezoluţie a camerei, dar şi cea mai puternică baterie. Din păcate pentru fani de iPhone, gadget-ul celor de la Apple se situează mult sub ceilalţi trei competitori direcţi menţionaţi mai sus. SAMSUNG GALAXY S4 și-a zdrobit întreaga concurență cu noile funcții inteligente și anume : senzor infraroşu, dar şi senzorul de temperatură şi umiditate.

samsung-galaxy-s4-vs-iphone-5-vs-HTC-one-vs-nokia-lumia-caracteristici-1samsung-galaxy-s4-vs-iphone-5-vs-HTC-one-vs-nokia-lumia-caracteristici-specificatiisamsung-galaxy-s4-vs-iphone-5-vs-HTC-one-vs-nokia-lumia-caracteristici-specifictii-cel-mai-bun-smartphone

Samsung Galaxy S4

iPhone 5

HTC One

Nokia Lumia 920

Social

Arhiva stiri