Angajam Advertising Sales Representative – TimeTV.ro

Angajam Advertising Sales Representative! Iti doresti o cariera in vanzari si consideri ca nu ti s-a dat sansa sa iti arati adevaratul potential?

 

Angajam Advertising Sales Representative - TimeTV.ro

Angajam Advertising Sales Representative – TimeTV.ro

 Noi te vrem in echipa noastra! Afla acum mai multe detalii despre postul de Reprezentant vanzari publicitate si despre cum poti aplica la acesta!

Advertising Sales Representative: Responsabilitati

 

 • Dezvolta portofoliul de clienti;
 • Organizeaza intalniri cu posibili clienti;
 • Coordoneaza reteaua existenta de clienti si mentine relatiile cu acestia;
 • Urmareste derularea in bune conditii a contractelor existente;
 • Intocmeste rapoarte aferente activitatii de vanzari.

 

Advertising Sales Representative: Cerinte

 

 • Cunostinte operare PC: Word, Excel, Internet;
 • Capacitate de organizare si planificare;
 • Foarte bune abilitati de comunicare;
 • Orientare spre rezultate;
 • Constituie un avantaj experienta in promovarea online.

 

Advertising Sales Representative: Beneficii Oferite

 

 • Comision din vanzari

Daca si tu consideri ca detii abilitatile necesare pentru acest post, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail: contact@timetv.ro !

Scurta descriere a  TimeTV.ro:

Website-ul TimeTV.ro este o platformă de ŞTIRI, dar nu lasă deoparte dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi. Prin urmare veţi găsi pe TimeTV o gamă largă de subiecte care pot ajuta pe oricine doreşte să se dezvolte armonios.
Scopul brandului TimeTV este de a oferi cititorului un mod diferit de a privi știrile, noi nu suntem de partea nimănui și, în afară de cel prezentat aici, alt scop nu există. Din acest motiv credem că cititorul nostru este în avantaj față de restul publicațiilor. Aici dăm dreptul fiecăruia să claseze informația în ce categorie dorește, de a deschide ochii la ce se întâmplă la ora actuală în lume și în special în România.

Time TV dorește pe cât posibil, pe lânga știrile de actualitate, să ofere informații de calitate pentru a educa, cultiva și a pune cititorul pe gânduri, pentru a-l face să înțeleagă că dezvoltarea sau chiar reconstrucția unei societăți începe cu fiecare individ în parte, prin munca depusă de fiecare, prin voința și puterea de a continua spre idealul fiecăruia dar și spre idealul comun al societății și lumii din care facem parte, indiferent cât de greu este drumul ales. Considerăm că este nevoie ca fiecare individ să devină conștient de resursele și potențialul uimitor al fiecăruia, de a crea și a se recrea pe sine și lumea înconjurătoare în orice moment, și doar atunci lumea în care trăim poate deveni un loc mai bun pentru noi toți.

Aplica acum pentru postul de Advertising Sales Representative.

Trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail: contact@timetv.ro !

Afla cum poti sa te promovezi aici: PROMOVEAZĂ-TE pe TimeTV.RO

Social

Arhiva stiri