Accident grav în sectorul 1 al Capitalei – FOTO/VIDEO

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacţiei un clip în care a surprins un accident auto, sâmbătă dimineaţă, în Sectorul 1 al Capitalei.

accident-aviatiei-masini-intersectie-crystal-palace-timetv.ro-timetv-time-tv-ford-volvo

 

Două persoane au fost duse de urgenţă la spital după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit violent, sambătă dimineaţă, în cartierul Aviaţiei, la intersectia de langă hotel Erbaşu şi hotel Crystal Palace.

Accidentul a fost cauzat de un şofer care a vrut să întoarcă pe aceaşi bandă, dar nu a observat că un alt autoturism se apropia. În urma impactului, maşina a fost lovită în lateral şi împinsă într-un stâlp.

 

accident-aviatiei-masini-intersectie-crystal-palace-timetv.ro-timetv-time-tv-ford-volvo

 

Şoferul aflat în autoturismul lovit a fost preluat de ambulanţă abia după ce un echipaj de descarcerare a reuşit să-l scoată dintre fiare.

Totodată şoferul celeilalte maşini a fost dus de urgenţă la spital. Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor a fost blocată timp de o oră.

Rubrica “Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebookgoogle+linkedintwitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Social

Arhiva stiri