Hingheri agresați de locatari în Ploiești

Situație încurcată în Ploiești, unde locatarii unor blocuri au intervenit în timp ce hingherii adunau câinii din oraș.

Hingheri agresati de locatari in Ploiesti

Deoarece spiritele s-au încins ceva mai mult a fost chemata Poliția Locală, care a încercat să facă ordine în haosul creat de cei care s-au năpustit asupra hingherilor. În altercație șoferul dubei hingherilor a fost rănit. Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției o filmare de la evenimentele relatate mai sus.

În mod normal, câinii care nu sunt adoptați sunt adunați de hingheri și duși la padoc. Problemele apar când așa ziși ocrotitori ai animalelor intervin, susținând că maidanezii sunt adoptați, opunându-se astfel ridicării patrupedelor. Şi noi iubim animalele, dar adopția unui câine presupune să îl iei în grija ta în casă, nu să semnezi un act pentru el și după aia să îl trimiți înapoi în stradă. 

Rubrica “Scrie și tu!” este rubrica ta. Time TV îți dă posibilitatea să te exprimi, să-ți faci auzite părerile, iar în cazul în care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate, poți trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebook, google+, linkedin, twitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Vezi pe Time TV mai multe știri din rubrica SCRIE SI TU!

PROMOVEAZĂ-TE pe TimeTV.RO

Social

Arhiva stiri