Accident rutier între un TIR și un tramvai in Iași – VIDEO

timetv.ro-timetv-time-tv-accident-rutier-tir-tramavai-iasi

imagine buna ziua iasi – bzi.ro

Un accident între un tir și un tramvai a avut loc în Iași, în zona Podul de Piatră. La faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare, cei de la SMURD şi Ambulanţa. Zona a fost izolată deoarece se scurgea combustibilul din rezervorul TIR-ului şi exista risc de explozie. Din primele informaţii accidentul s-a soldat cu două victime, o femeie şi vatmanul tramvaiului. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, cu răni uşoare.

Potrivit martorilor, TIR-ul circula cu viteză, a intrat pe contrasens şi a fost lovit de tramvai.  La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Mihai Chirica.

Şoferul tirului a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Bărbatul îşi recunoaste parţial vina. Potrivit lui,  a tras brusc de volan, pentru a evita un autoturism care i-a tăiat calea.

În zonă circulaţia s-a desfăşurat timp de 90 de minute, cu dificultate. Mai multe tramvaie au fost blocate pe traseu.

Deoarece conform primelor date ale anchetei desfăşurate, vatmanul nu este considerat vinovat, tramvaiul nu va fi dus la o expertiză tehnică.

Şeful Serviciului Rutier Iaşi a declarat că şoferului tirului i se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

VIDEO Accident rutier intre un TIR si un tramvai in Iasi

Social

Arhiva stiri