Mircea Lucescu ofertat cu 6 milioane de euro de un cunoscut club din vestul Europei

mircea-lucescu-massimiliano-allegri-ac-milan-sahtior-donetk-dnepr-timetv.ro-timetv-time-tv-psg-paris-saint-germain-

 

După ce am aflat că Ahmetov a ofertat antrenorul echipei AC Milan cu nu mai puțin de 6.000.000 de euro pe sezon, Mircea Lucescu a primit o oferta cel puțin egală, din Franța.

În acest mod Mircea Lucescu nu va rămâne pe drumuri chiar dacă va decide să plece de la Șahtior Donețk sau se va renunța la serviciile sale. Antrenorul român a primit deja o ofertă din Franța, de la PSG.


Oficialii clubului francez Paris Saint-Germain i-au propus tehnicianului român Mircea Lucescu un contract pe trei sezoane conform celor de la sportmediaset.it. PSG îi propune lui Mircea Lucescu un salariu anual care începe de la 6 milioane de euro anual și poate ajunge la 8 milioane în funcție de performanțe.


În Franța, Mircea Lucescu este un antrenor foarte apreciat și a fost amintit și în iarna trecută ca posibil candidat pentru a ocupa banca tehnică a lui PSG.


Potrivit jurnaliștilor francezi, există patru antrenori în cursă pentru a-i lua locul lui Carlo Ancelotti. Pe lângă Mircea Lucescu, sunt nominalizați cu șanse de a prelua pe PSG și Arsene Wenger, Jose Mourinho sau Eric Gerets.


Un grup de oameni de afaceri din Qatar controlează Paris Saint-Germain, echipa având un buget de transferuri de 100 de milioane de euro.


Mircea Lucescu, în vârstă de 67 ani, se află la Doneţk din 2004. Presa din Ucraina a anunțat că antrenorul român ar avea de gând să plece din vară de la Șahtior, după ce-i expiră contractul. Conform unor informații apărute în presă, conducerea lui Șahtior i-a găsit deja înlocuitor lui Lucescu.

Citește pe Time TV șiȘ

Ahmetov îl înlocuiește pe Mircea Lucescu la finele acestui sezon

Tiger Woods a câștigat Campionatul Mondial de Golf de la Doral

NBA: Super slam-dunk in LA Clippers – Detroit Pistons, marca DeAndre Jordan

Alpinist în cădere liberă – POV VIDEO

Social

Arhiva stiri