Guz, un artist ce spera sa cucereasca piata muzicala romaneasca – VIDEO

guz-buburuza-pim-pam-po-republica-moldova-romania-7apte-7apte-moara-stricata-new-mesaj-hip-hop-timetv.ro-timetv-time-tv-ion-ustayi-two-ion's-

Guz  pe numele adevarat Ion Guzu este un artist din Republica Moldova care se lanseaza acum si pe piata muzicala din Romania.
Nascut pe 01 ianuarie 1986 in orasul Leova din Republica Moldova, Guz a luat contactul cu muzica pe bancile scolii muzicale din orasul natal unde a studiat acordeonul si pianul, iar sa cante la chitara a invatat de unul singur cantand prietenilor la petreceri.

Dupa mai multe experinete in diverse trupe: 7apte 7apte, Moara Stricata, New Mesaj, trupe de hip-hop cu care lanseaza mai multe piese, in 2011 isi incepe activitatea solo.

Prima melodie este Pim Pam Po, acesteia-i si filmeaza un video clip si astfel incepe promovarea propiului album. Videoclipul este regizat de prietenul sau, regizorul Ion Ustayi, montajul fiind realizat chiar de Guz, cei doi formand o echipa de creatie de videoclipuri cu numele “Two Ion’s”, echipa care lucreaza la piese pentru alti artisti din Moldova.

In august 2011, Guz inregistreaza piesa “Ploaia”, melodie multa steptata de majoritatea admiratorilor sai, creatie careia i-se va filma si un videoclip in viitorul apropiat.

In vara 2012  compune si lanseaza piesa Buburuza si filmeaza videoclipul, aceasta fiind piesa cu care spera sa cucereasca piata muzicala din Romania impreuna cu echipa de la MediaZone Music (www.ZonaZero.ro), piesa fiind deja un mare hit in Republica Moldova.

Pentru ca portretul sa fie complet, Guz fiind un artist complex, trebuie adaugat faptul ca in 2010 a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, in prezent fiind si actor la Teatrul din Chisinau.

Citeste pe Time TV si:

Muzică. Dubstep. Zeds Dead

Mărțișoare muzicale “pentru ea” – Ovidiu Scridon și Silvan Stâncel

Concert Wax Tailor. Organizare, atmosfera si prestatia artistilor – VIDEO

Reteta succesului: 10 Ingrediente pentru a reusi in viata – TimeTV.ro

Social

Arhiva stiri