Distracția-i pe sfoară la Phoenix Cernica Aventura Parc – VIDEO

Phoenix Cernica Aventura

tiroliana-cernica-time-tv

Phoenix Cernica Aventura

Dacă deja „te urci pe pereți”, sătul de stat în casă, haine groase, străzile prăfuite ale capitalei și clasicul drum până la serviciu sau supermarket, ei bine, că tot a sosit primavara, meriți să iți pui „oasele ruginite” la treabă. Nu mă refer la mersul la sală, o altă cutie cu patru pereți, ci la o activitate mai mult decât plăcută, în natură. Nu te răzbuna pe blugii care nu te mai ajung sau pe oglindă care iți „șoptește” că te-ai cam rotunjit.

Cine ar fi spus că niște sfori, buturugi și scări de lemn ar putea fi o sursă de distracție și mișcare. Chiar dacă unii se consideră comozi, leneși și languroși, ca niște pisici alintate, nimeni nu rezistă tentației de a se distra pe cinste facând mișcare.

La Phoenix Aventura Parc Cernica, pentru o zi sau un weekend ai ocazia să dai frâu liber energiei tale. Uită de stresul de la serviciu, de weekendul plictisitor în fața televizorului și de „marele efort” depus când te întindzi după borcanul cu dulceață. Cum sună în schimb tiroliană, paintball, competiție, concentrare, coordonare, senzatii tari și mult râs?

paintball-cernica-aventura-time-tv

Unde mai pui că ai ocazia să faci un grătar, să insipiri aer curat de pădure, să te plimbi pe malul lacului și pur și simplu să te simți bine și să iți reîncarci bateriile. Exact ce-ți trebuie după patru luni de hibernare și frig.

 www.phoenixcernica.ro

Pentru mai multe detalii puteți vizita pagina de Facebook Parc Aventura

Phoenix Cernica Aventura / Phoenix Paintball

Citeşte pe Time TV  şi:

Intrare gratuită pentru doamne și domnișoare la muzee, de 8 Martie

Social

Arhiva stiri