Salonul Auto de la Geneva: prezentare Bentley Continental Flying Spur

Noua limuzină Bentley Continental Flying Spur a fost prezentată cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Geneva. Cumpărătorii pot alege între o banchetă pentru locurile din spate sau două fotolii individuale. Există un sistem multimedia opţional care include Wi-Fi hot spot şi două ecrane cu diagonala de 10 inci, pentru pasagerii din spate. Aceştia pot controla climatizarea şi sistemele de infotainment cu ajutorul unei noi telecomenzi cu touchscreen, plasate în consola centrală din spate.

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Motorizarea este aceeaşi de pe generaţia precedentă: W12 twin turbo de 6.0 litri, care produce 616 CP pentru noua limuzină Continental Flying Spur. O cutie automata cu 8 rapoarte va permite o scădere a emisiilor de co2 de la 396 g/km la 343 g/km şi o diminuare a consumului cu 13% comparativ cu vechiul model. Noul Bentley Continental Flying Spur este şi mai uşor cu aproximativ 50 de kilograme decât modelul pe care îl înlocuieşte, ceea ce se traduce printr-o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde. Motorul V8 de 4 litri de pe Bentley Continental GT nu va fi oferit iniţial, el urmând să apară în program către sfârşitul anului.

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Foto: AutoExpress

Deşi preţurile nu au fost comunicate, pe piaţa britanică se estimează că modelul de bază va pleca de la 140.000 de lire sterline, cu 85.000 de lire mai puţin decât nava amiral Bentley Mulsanne.

Social

Arhiva stiri