S-a deschis concursul pentru postul Best Jobs In The World Australia.Vezi cum poți candida

Australia le oferă străinilor cea mai bună slujbă din lume: organizează un concurs intitulat chiar Best Jobs In The World , în urma căruia şase castigatori vor primi locuri de munca cu o durata de sase luni.

Pozitiile oferite sunt de paznic in rezervatii naturale, fotograf sau ingrijitor de animale salbatice. Fiecare slujbă este rasplatită cu un salariu de 100.000 de dolari australieni, echivalentul a 101.000 de dolari americani, cu costurile de trai incluse.

aplica-la-cel-mai-bun-job-din-lume

Campania Best Jobs In The World, lansata de australieni, vizeaza in principal strainii cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, insa orice persoana din lume, indiferent de varsta sau tara de provenienta, poate aplica pentru cele sase posturi.

Aplicatiile se realizeaza fie prin intermediul Facebook, fie al paginii Best Jobs. Data limita de depunere a aplicatiilor este de 9 aprilie 2013.

https://www.facebook.com/AustralianWorkingHoliday/app_120775074753004

Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lui iunie, iar contractul incepe la 1 august pentru toate cele sase pozitii scoase la concurs. Printre locurile de muncă oferite se numara cea de „Animator-sef” pentru statul New South Wales sau de „Maestru degustator” pentru Australia de vest. Competiţia, organizată de Tourism Australia, se desfăşoară sub programul numit viza pentru „vacanta de munca”.

Cei acceptati pentru acest tip de viza pot ramane 12 luni in Australia, daca dovedec ca muncesc sase luni sau mai putin. Anul trecut, acesti angajati au contribuit cu 2.5 miliarde de dolari la economia ţării. In prezent, autorităţile de la Camberra urmăres sa atraga 36.000 de straini pentru locuri de munca disponibile in diferite domenii. Potrivit statisticilor, Marea Britanie, Coreea de Sud, Irlanda, Franta si Germania se afla in fruntea listei tarilor de unde se primesc cele mai multe aplicatii.

In 2009, britanicul Ben Southall a castigat concursul pentru ocuparea „celui mai bun job din lume” lansat de statul australian Queensland. El i-a invins pe cei 15 finalisti din 34.000 de concurenti inscrisi in competitie.

Southall a ocupat timp de sase luni functia de guvernator pe insula tropicala Hamilton pentru a explora destinatia si a o promova pe un blog. Pentru prestatia sa, a primit un salariu de 150.000 de dolari australieni.

Citeşte pe Time TV şi: Topul Forbes al celor mai bogaţi oameni ai lumii, un român printre ei

Social

Arhiva stiri