Geneva 2013 Foto cu noua Dacia Logan MCV: deschidere verticală a hayon-ului

Dacia a venit la Salonul Auto de la Geneva cu o premieră așteptată încă de anul trecut. Un joc de lumină și culoare ni l-a adus în față pe noul Logan MCV.

dacia-logan-mcv-geneva-2013-pret-foto-video

La numai jumătate de an de la lansarea noilor generaţii Logan şi Sandero, Dacia îşi continuă ofensiva modelelor noi în acest an la Salonul de la Geneva, acolo unde constructorul român lansează astăzi noul Logan MCV, versiunea break a cunoscutului sedan de segment B. După 380.000 de comenzi din toată lumea din 2006 până astăzi, Logan MCV se modernizează vizibil, prezentând atât un design plăcut cât şi o serie de elemente tehnologice demne de 2013, preluate direct de la noul Logan. O altă modificare importantă: noul Logan MCV va fi disponibil exclusiv în versiune cu cinci locuri.

noul-logan-mcv-geneva-2013-foto-pret-detali

HAYON CU DESCHIDERE VERTICALĂ

Noul Logan MCV preia faţa noii generaţii de modele de la Mioveni şi îşi schimbă complet profilul şi spatele. Cu 4,49 metri lungime (cu aproximativ o jumătate de metru mai lung decât Sandero), Logan MCV propune un portbagaj de 573 de litri în configuraţie cu cinci locuri, rabatarea scaunelor permiţând transportul unor obiecte de până la 2.7 metri. Marea noutate este deschiderea verticală a hayon-ului, MCV scăpând astfel de cele două uşi opozabile ale generaţiei precedente. Datorită acestei modificări, modelul românesc primeşte un profil mai dinamic, geamul hayon-ului fiind înclinat şi mai potrivit în contextul estetic general al unui break.

CINCI LOCURI PENTRU MCV

Pentru cei cinci pasageri (modelul nu va mai avea versiune cu şapte locuri), noul Logan MCV vine cu o mulţime de spaţii de depozitare. Astfel, obiectele de mici dimensiuni de la bord pot fi aşezate în buzunarele portierelor faţă şi spate, în buzunarele din spatele scaunelor, pe consola centrală sau în zona superioară a planşei de bord. O altă noutate care atestă apartenenţa break-ului Dacia la anul 2013 este acoperişul textil al zonei de încărcare care se rulează în caz de nevoie. Acesta va fi disponibil opţional, în funcţie de versiunea de echipare.

dacia-logan-MCV-geneva-2013

Noul Logan MCV vine bine echipat și oferă un plus de confort și de siguranță. Printre dotarile disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numară sistemul de control ESP, direcția asistată, airbag-urile laterale și bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate țările de comercializare).

Noul Logan MCV oferă o gamă larga de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistentă la parcarea cu spatele și funcția Eco mode. Noile motorizări benzina TCe 90 și Diesel asigură o placere mai mare la condus, dar și un consum redus, precum și emisii de CO2 mai scăzute.

Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru al anului 2013, la un preț similar cu cel al primei generații.

 Citeşte pe Time TV la secțiunea AUTO şi: Dacia Duster cucereşte Marea Britanie: vezi primul test cu varianta cu volan pe dreapta, ce premiu a câştigat şi ce noutăţi aduce

Social

Arhiva stiri