Primăvara sărbătorită cu reduceri la consultații și investigații medicale

reduceri-consultatii-investigatii-timetv.ro-timetv-time-tv-voucher

 

Asociatia ”Healthy Life” împreună cu Centrul Medical Mediclass, sărbătoresc primavara în perioada 04 martie – 30 aprilie 2013, prin acordarea de REDUCERI la servicii medicale de tipul: dermato-cosmetologie, ecografie de sân, mamografie, osteodensiometrie, consultații ginecologice, etc . Primavara aceasta accordă prioritate sanatatii tale! Sosirea primăverii a inspirat Asociatia Healthy Life să ofere, cu ajutorul partenerului său, Centrul Medical Mediclass, reduceri la mai multe tipuri de consultații și investigații medicale.Tot ce trebuie să faceți este să vizitați siteul www.ashl.ro să dați like pe facebook sau share pe twitter sau google plus și vă puteți downloada voucherul.

După obținere voucherului, vă puteți programa la numerele de telefon: 021-4120128; 021-4120129;  021-4102727; 0749064400; 0734100355, sau la e-mail programari@mediclass.ro, specificând codul de pe acesta . Pe baza unui singur cod aveți posibilitatea de a folosi reducerile pentru mai multe specialități. Astfel, puteți obține reduceri de 20% pentru proceduri dermatocosmetologice (peeling sau mezoterapie), 30% pentru mamografii sau ecografii de sân, 20% pentru consultații ginecologice sau osteodensiometrie DXA. Pentru orice alt tip de servicii medicale, în afara analizelor de laborator, se acordă o reducere de 10%.

Anual în Romania circa 7000 de femei sunt diagnosticate cu cancer de sân și mai puțin de 10% din pacientele noi asunt depistate în faza incipientă care asigură șansele maxime de supraviețuire. De asemenea, România se află pe primul loc în Uniunea Europeană la mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin, cu un risc de 6,3 ori mai mare decât media europeană, iar 13 românce din 100.000 suferă din cauza acestei boli. Numeroase cercetări arată că una din trei femei prezintă riscuri foarte mari de a dezvolta osteoporoză. Din nefericire unele studii de specialitate susţin că în România o mare parte din femei nu au auzit niciodată de osteoporoză și complicațiile acestei boli.

Ne dorim foarte mult ca prin această acțiune să încurajăm conștientizarea importanței depistării precoce a bolilor dar și informarea corectă asupra riscurilor acestora. Acum este perioada în care prospețimea primăverii trebuie privită nu doar ca și o primenire a naturii, ci în primul rând a stării noastre de sănătate.” spune dna dr. Dana Constantinescu – Director Medical Mediclass.

Asociaţia “Healthy Life” urmăreşte binele întreg al fiinţei umane în dimensiunea ei fizică, psihică, morală, spirituală și socială. Toate acestea pot fi realizate respectând şi valorificând diversitatea, promovând activ atitudini responsabile faţă de ceilalţi oameni şi oferind alternativa unei vieţi mai bune, prin inițierea, dezvoltarea și asocierea la orice proiect medical, de informare sau educare în legătura cu medicina care să asigure accesul la servicii de calitate. Pentru mai multe detalii sau informații vizitați site-ul www.ashl.ro

Social

Arhiva stiri