El Jaish, formatia antrenata de Razvan Lucescu, castiga italieneste

razvan-lucescu-el-jaish-qatar-armata-echipa-2013-timetv.ro-timetv-time-tv-antrenor-liga-campionilor-asiei-stars-league

Dupa ce El Jaish a suferit infrangerea din Liga Campionilor Asiei cu 2-0 pe terenul sauditilor de la Al Shabab, ieri, trupa antrenata de Razvan Lucescu si-a revenit si a castigat la diferenta minima disputa de campionat cu Al Wakrah.

Meciul a fost castigat in clasicul stil italian de formatia lui Razvan Lucescu, cu 1-0, un scor identic cu cel din meciul precedent disputat in deplasare in campionat, de aceasta data impunandu-se in fata celor de la Al Wakrah, echipa situata pe locul 9 in Stars League.

Brazilianul Wagner Ribeiro a fost marcatorul singurului gol, in minutul 54 al partidei, ce a adus cele 3 puncte pentru echipa armatei din Qatar.

El Jaish reuseste in urma acestui succes sa se apropie la doar 3 puncte de a doua clasata Lekhwiya, care are o partida mai putin disputata.

razvan-lucescu-el-jaish-qatar-armata-echipa-2013-timetv.ro-timetv-time-tv-antrenor-liga-campionilor-asiei-stars-league

Echipa lui Razvan Lucescu poate profita de eventualii pasi gresiti ai lui Al Rayyan, pentru a-si consolida locul 3, ultimul care duce in Liga Campionilor Asiei. 

El Jaish va infrunta in urmatorul meci, chiar in competitia suprema intercluburi a  Asiei, pe teren propriu, ocupanta locului 2 din Iran, Tractor Sazi. Mai departe, El Jaish va juca in semifinalele Cupei Qatarului cu Lekhwiya, tot pe teren propriu.

Social

Arhiva stiri