Concert Wax Tailor. Organizare, atmosfera si prestatia artistilor – VIDEO

wax-tailor-concert-waldeck-timetv-timetv.ro-time-tv

Unul din cititorii Time TV, Robert Paco, a fost vineri seara la un concert organizat la Arenele Romane, in care invitatii speciali au fost Wax Tailor si Waldeck, iar dintre romani dj-ii Dragos Rusu si UFE. Robert Paco a avut placerea sa imparta cu noi detalii de la concertul propriu-zis, incepand cu organizarea, atmosfera si pana la prestatia artistilor.

Vineri a fost zi de sarbatoare. Da – stiu, o sa ziceti ca a venit primavara – s-au impartit flori si martisoare… dar nu despre asta e vorba aici…

A fost concert Wax Tailor! Cu toate ca „activeaza” de ceva timp pe piata muzicala, nu prea multi bastinasi ii cunosc muzica.

wax-tailor-concert-waldeck-timetv-timetv.ro-time-tv

Wax Tailor, pe numele sau real Jean-Christophe Le Saout se afla la a doua sa vizita in Romanica, prima data concertand in septembrie 2010 la Fratelli, intr-un concert organizat de Institutul Francez.

Concertul de vineri, organizat in stil tipic romanesc (adica facut pe genunchi si pe premiza „lasa ca merge si asa”) a inceput pe la ora 01:30, el fiind programat la 22:00, dar nah… trebuia sa faca melomanu’ consumatie…

wax-tailor-concert-waldeck-timetv-timetv.ro-time-tv

Si dupa ce ai stat in picioare 2-3 ore asteptand sa asculti ceva muzica de calitate, spunandu-ti in gand si strangand din dinti ca nu o sa-l pocnesti pe urmatorul care varsa bautura pe tine sau care este cat pe ce sa iti arda haina cu tigara (pentru ca DA, suntem plini de tarani sau copii retarzi), incepe concertul…

Daca pana acum textul a fost presarat cu ceva cuvinte rele, de aici treaba se schimba radical. Odata inceput concertul, toate gandurile negative dispar. Wax Tailor este un artist adevarat, un maestru al scenei. Foarte rar avem sansa sa vedem un show atat de bine orhcestrat. Pot sa spun ca Wax este mai bun live decat in studio.

wax-tailor-concert-waldeck-timetv-timetv.ro-time-tv

Cantaretii pe care ii aduce cu el in turneele sale sunt niste artisti remarcabili. Printre ei se numara Mr. Mattic, A.S.M., Charlie Winston sau Charlotte Savary – pe care va sfatuiesc sa ii ascultati si separat.

Daca doriti sa vedeti un intreg concert live cu Wax Tailor, desfasurat in Paris, in 2010, aruncati o privire pe imaginile de mai jos. Este un intreg playlist!

Rubrica “Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebook, google+, linkedin, twitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

Vezi pe Time TV mai multe stiri din rubrica SCRIE SI TU!

Citeste Time TV si:

Mafiotii fac legea in Romania: Bataie intr-un fast-food din Constanta
Yachting: Jurnalul unui VELIST. Sosirea la Pointe a Pitre
Steaua,16-imile Europa League, bucuria suporterilor din Piața Universității VIDEO
Legătura dintre trup, suflet și spirit
Concert Smiley în Mall Sun Plaza – SCRIE ȘI TU – TimeTV.ro

Social

Arhiva stiri