Real Madrid și Barcelona, alt meci același deznodământ – VIDEO

real-madrid-si-barcelona-video-timetv-time-tv-timetv.ro-messi-ronaldo-

A doua întâlnire în doar 5 zile dintre Real Madrid și Barcelona, a avut același deznodământ ca prima. După ce i-a umilit pe rivali în Cupa Regelui, 3-1 pe Camp Nou, Jose Mourinho a mizat pe o echipă altcătuită de mai multe rezerve. Ronaldo a fost lăsat pe bancă, iar în teren și-au făcut loc Callejon, Morata, Essien și Modric.

VIDEO – vezi aici – FC Barcelona – Real Madrid

.


real-madrid-si-barcelona-video-timetv-time-tv-timetv.ro-messi-ronaldo-

Chiar și așa, Real a deschis scorul, prin Karim Benzema, care a marcat din apropiere în minutul 6 (VIDEO – vezi aici). Messi a egalat însă la scurt timp (VIDEO – vezi aici), în minutul 18.

Meciul a avut aceeași desfășurare ca și cel din Cupă, cu Barcelona având inițiativa, iar Realul încercând să fructifice pe contraatac. Totuși, intrarea lui Ronaldo pe teren, în minutul 57, a adus un plus în dreptul madrilenilor, iar Sergio Ramos a adus victoria “galacticilor(VIDEO – vezi aici) în minutul 82, când a marcat cu capul dintr-un corner executat de Modric.

Victoria a reprezentat o descătușare pentru madrileni, care încep din nou să spere și la campionat.

Meciul dintre Real Madrid și Barcelona a reprezentat victoria cu numărul 100 pentru Cristiano Ronaldo în tricoul galacticilor, în 126 de partide jucate. Cu toate acestea, nu CR7 este fotbalistul care a avut nevoie de cele mai puține meciuri pentru a ajunge la 100 de victorii în La Liga, ci, surprinzător, Pepe.

Braziliano-portughezul din apărarea lui Real Madrid deține recordul absolut în Primera Division, cu 100 de victorii atinse după doar 124 de partide la Real. Cristiano (126), Busquets (126), Pachin (131), Puskas (135), Messi (136), Santamaria (137) au avut nevoie de mai multe meciuri jucate pentru a strânge 100 de victorii.

Citește pe Time TV și:

Florin Mergea si Philipp Marx, in finala turneului de tenis de la Cherbourg

Horia Tecau si Max Mirnyi, in semifinale la Delray Beach

NBA: performanţe memorabile din istoria arenei Madison Square Garden VIDEO

VIDEO Concurs de mountain bike cross country “Calatorie Spre Centrul Pamantului”

Social

Arhiva stiri