Florin Mergea si Philipp Marx, in finala turneului de tenis de la Cherbourg

 florin-mergea-si-philip-marx-timetv-time-tv-timetv.ro-tenis-Cherbourg-finala

Favoritii principali ai turneului challenger de la Cherbourg (Franta), Florin Mergea si Philipp Marx si-au confirmat statutul in semifinala jucata impotriva lui Dominik Meffert si Philipp Oswald, potrivit ziaruldesport.ro

 Intr-un meci care a a durat putin peste o ora, Florin Mergea si Philipp Marx s-au impus cu 6-4, 6-4 in fata perechii germano-austriece, obtinand astfel calificarea scontata in ultimul act. Mergea si Marx nu au oferit decat un break adversarilor, reusind in schimb sa castige de trei ori pe serviciul adversarilor.

 In finala turneului de 42,500 de euro, Florin Mergea si Philipp Marx ii vor intalni in mod normal pe fratii Sanchai si Sonchat Ratiwatana, daca acestia din urma vor reusi sa treaca in semifinale de invingatorii din partida Draganja / Mektic – Daescu / Huta Galung.

 Pentru accederea in ultimul act al competitiei, Florin Mergea si Philipp Marx si-au asigurat 55 de puncte ATP si un cec in valoare de 1,500 de euro, iar un eventual succes la Cherbourg le-ar aduce 90 de puncte ATP si un cec in valoare de 2,650 euro.

Citește pe Time TV și:

Horia Tecau si Max Mirnyi, in semifinale la Delray Beachț

NBA: performanţe memorabile din istoria arenei Madison Square Garden VIDEO

ADRIAN MUTU, beat în club face skandenberg VIDEO

VIDEO Concurs de mountain bike cross country “Calatorie Spre Centrul Pamantului”

Social

Arhiva stiri