Bancomatul care dă câte 100 de euro gratuit oricui doreste, însă cu o singură condiție VIDEO

Vestea s-a răspândit cu o viteză inimaginabilă pe internet… Un bancomat eliberează câte 100 de euro gratuit, oricui dorește suma, într-o țară din Uniunea Europeană. Și nu este vorba de nicio șmecherie. Există, însă, o singură condiție, dar nu obigatorie…

Bancombatul-care-da-gratuit-100-euro-atm-coca-cola

ATM-ul care dă bani gratis este parte a unei campanii publicitare a Coca Cola, și a fost instalată în mai multe orașe din Spania, țară lovită puternic de criza financiară. Banii sunt dați cu condiția ca ei să fie impărțiți cu alte persoane.

Persoanele care folosesc acest bancomat special sunt întâmpinați cu un mesaj simplu:

Ia-ți 100 de euro. Fără card”.

Odată ce este apasată tasta “da”, ATM-ul răspunde: “Dar condiția este să-i împarți”.

Cei de la Gizmodo ne explică cum funcționează această mașină:

După aceea, ATM-ul te întreabă dacă ai nevoie de vreo sugestie despre modul în care poți să imparți banii. Îți afisează cateva opțiuni, cum ar fi ‘angajează pe cineva care să spună povesti copiilor’, sau ‘cumpară scutece pentru o femeie care urmează să nască’. Apoi eliberează un plic cu 100 de euro, dar bineînteles că nu este nicio obligație ca banii să fie împărțiți. Fiecare îi foloseste așa cum crede de cuviință”.

În mod surprinzator, mulți oameni chiar își împart banii, cumpărând diverse cadouri celor dragi, sau mâncare pentru cei săraci.

Nu știm cum își folosesc toți oamenii banii, dar unele persoane ne-au împărtașit experiențele lor”, spun oficiali  Coca-Cola într-un comunicat.

Citeste pe Time TV si: Jocuri ONLINE – TimeTV.ro

Social

Arhiva stiri