Prezentare Volkswagen Golf 7 GTI

Germanii de la Volkswagen au dat publicităţii primele imagini şi informaţii despre Golf 7 GTI, legendarul hot hatch al firmei din Wolfsburg.

Volkswagen Golf 7 GTI 3

O premieră pentru Volkswagen este pachetul GTI Performance, practic noul GTI fiind disponibil în două versiuni de putere. Motorul pe benzină de 2,0 litri TSI dezvoltă 220 CP (230 CP pentru versiunea GTI Performance). Pachetul GTI Performance vine în plus şi cu un diferenţial autoblocant pentru puntea faţă. Cuplul maxim este identic pentru ambele versiuni: 350 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face în 6.5 secunde pentru versiunea normală (viteză maximă 246 km/h), în timp ce varianta echipată cu pachetul GTI Performance ajunge la 100 km/h în 6.4 secunde, iar viteza de top este de 250 km/h.

Volkswagen Golf 7 GTI 4

Puterea este transmisă către puntea faţă prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu şase trepte, opţional fiind disponibilă si o cutie de viteze automată cu şase trepte şi dublu ambreiaj DSG. Volkswagen Golf 7 GTI este echipat standard cu sistemul Stop/Start şi respectă normele de poluare Euro 6, care vor intra în vigoare începând cu 2014.

Volkswagen Golf 7 GTI 5

Volkswagen Golf 7 GTI 1

Volkswagen Golf 7 GTI 2

Citeşte pe Time TV şi:

Prezentare Renault Clio IV RS

Tracţiune integrală pentru Volkswagen Golf 7

Social

Arhiva stiri