Imagini oficiale cu noul Ford EcoSport, rivalul lui Nissan Juke

Ford a făcut publice imagini și informații oficiale cu noul rival al lui Nissan Juke, EcoSport. După prezentarea programată la Salonul Auto de la Geneva, SUV-ul de segment B va intra în competiție directă cu crossoverele de clasa mică, Nissan Juke, Opel Mokka, Renault Captur și Peugeot 2008.

Ford EcoSport 1

Cunoscut deja pe piața americană, EcoSport a suferit o serie de modificări pentru publicul european, în special la nivelul suspensiei și al direcției. SUV-ul măsoară  4.24 metri în lungime, 1.69 metri în lățime și are un portbagaj cu un volum ce variază între 322 și 705 litri.

Ford EcoSport 2

EcoSport vine cu o gamă de motorizări formată din trei unități, printre care și celebrul propulsor Ecoboost, în versiunea de putere de 125 CP. Oferta va fi completată de încă o unitate pe benzină de 150 CP și un motor diesel de 1,5 litri, capabil să dezvolte 90 CP. În lista de dotări standard se vor regăsi echipamente precum ESP-ul, șase airbaguri și sistemul multimedia SYNC.

Ford EcoSport 9

Modelul va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, urmând să ajungă pe piață după prima jumatate a acestui an. Ulterior, constructorul american va îmbogați gama de SUV-uri cu lansarea europeană a modelului Edge, în prezent disponibil pe piața din SUA.

Citeste pe Time TV si: Prezentare Citroen C3 facelift

Social

Arhiva stiri