Un supercar de excepţie: McLaren P1. Imagini şi informaţii oficiale

McLaren P1 c

Cu ocazia celei de-a 83-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva, McLaren va prezenta versiunea finală a supercarului hibrid P1. Dacă până acum britanicii nu au făcut publice decât imagini cu maşina, vezi pe Time Tv pictorialul din Bahrein, de această dată au dat publicităţii un comunicat oficial, prezentând majoritatea datelor despre model.

McLaren P1 a

Un motor V8 de 3.8 litri împreună cu un motor electric livrează o putere maximă totală de 916 CP şi un cuplu de 900 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h durează mai puţin de 3 secunde, de la 0 la 200 km/h mai puţin de 7 secunde, de la 0 la 300 km/h aproximativ 17 secunde!!!!! Cu 5 secunde mai repede ca faimosul McLaren F1 şi cu 3 secunde mai rapid ca un Bugatti Veyron. Viteza maximă va fi limitată electronic la 350 km/h.

McLaren P1 d

McLaren P1 va fi produs în serie limitată, doar 375 de exemplare urmând a ieşi de pe poarta uzinei din Woking. Preţul de plecare anunţat este de 866.000 de lire sterline (un pic peste 1 milion de Euro). Lista de opţiuni este restrânsă la pachete de personalizare pentru clienţi şi un set de bagaje McLaren pentru maşină. Toată tehnologia promisă este standard.

McLaren P1 f

McLaren P1 b

McLaren P1 e

Citeşte pe Time TV şi informaţii detaliate despre varianta finală a TAXEI AUTO:

Forma finală de calcul a timbrului de mediu perceput la înmatricularea maşinilor, avizată de Guvern

Social

Arhiva stiri