Monica Niculescu in optimi la Florianopolis

monica-niculescu-wta-atp-tenis-romania-nantes-castiga-trofeul

Monica Niculescu, jucatoarea romana, isi continua evolutiile bune din ultima vreme si la turneul WTA de la Florianopolis (Brazilia), cotat cu premii in valoare totala de 235,000 de dolari.

In primul tur, Monica Niculescu a eliminat-o pe iberica Anabel Medina-Garrigues, locul 61 WTA si a sasea favorita a turneului. Monica Niculescu, locul 75 mondial, a dispus de mai vechea ei cunostinta (2-1 era scorul la intalnirile directe, in favoarea jucatoarei din Spania) cu scorul de 5-7, 7-6 (7), 6-1, la capatul a 3 ore si 9 minute de joc. De notat este faptul ca jocul a fost intrerupt de ploaie la scorul de 5-5 in primul set, potrivit ziaruldesport.ro

Pentru un loc in sferturile turneului brazilian, Monica Niculescu va juca impotriva croatei Tereza Mrdeza, locul 166 mondial. Interesant este faptul ca Mrdeza a mai intalnit o romanca si saptamana trecuta, la Bogota, atunci cand Alexandra Cadantu s-a impus la capatul unui meci care a durat peste 3 ore. In mod normal, Monica Niculescu nu ar trebui sa aiba emotii la fel de mari in a se impune in fata unei jucatoare cu putina experienta la nivel inalt.

Social

Arhiva stiri