Liderul grupării bancherilor terorizat de Clanul Sportivilor!

Unul dintre liderii grupării bancherilor, terorizat de Clanul Sportivilor!

Familia lui Mihai Stan, implicat în dosarul creditelor luate cu acte false, a fost agresată de Clanul Sportivilor după intrarea lui Stan în puşcărie.

Mihai-Stan-Gruparea-Bancherilor

Mihai Stan

El nu a mai putut plăti ratele, aşa că sportivii i-au luat maşina şi i-au ameninţat cu moartea iubita şi copiii.

Mihai Stan a devenit cunoscut după ce a obţinut credite de peste 20 de milioane de euro de la bănci înşelate cu acte false.

Din gruparea sa mai fac parte şi un fost general DIE, Dragoş Diaconescu, precum şi un vicepreşedinte al BRD, Claudiu Cercel.

Robert-Nica2

Nica – lider Clanul Sportivilor

Înainte de a fi arestat de procurorii DIICOT, Stan a luat şi bani cu camătă de la Clanul Sportivilor. Numai că, odată ajuns după gratii, nu a mai putut plăti datoriile. „Sportivii” i-au ameninţat familia şi i-au luat maşina de lux.

Stănescu Simeria, iubita lui Stan:

„A venit la mine acasă spunând în mod agresiv că trebuie să ia maşina pentru a-şi recupera datoria. Eu l-am rugat să nu îmi ia maşina deoarece nu am cu ce să duc copiii la şcoală şi totodată l-am rugat să se calmeze deoarece cei doi copii minori ai mei se aflau lângă mine şi le era foarte frică. Îmi spunea că dacă nu îi dau banii va avea grijă de toţi membrii familiei mele şi că îi va veni rândul şi concubinului meu atunci când va ieşi din închisoare. „

sursa: referatul DIICOT

Mihai Stan este arestat preventiv în dosarul bancherilor. El a declarat în sala de judecată că a beneficiat de consultanţă de la Sorin Frunzăverde şi alţi politicieni.

Social

Arhiva stiri