In Extremis – Depinde de tine – o piesa motivationala – VIDEO

in-extremis-sicksoudcrew-time-tv-depinde-de-tine

Am ascultat In ExtremisDepinde de tine – cu un clip facut dintr-un colaj de imagini, dar cel mai important cu un mesaj motivational ce se incadreaza perfect la rubrica noastra de dezvoltare personala.

Baietii de la SickSoundCrew au publicat pe contul lor de youtube si un comunicat de presa:

Avem placerea de a va oferi o noua piesa ce se va afla pe viitorul album In Extremis.
A venit timpul sa vorbim cu tine… Nu avem de gand sa iti tinem cine stie ce discurs sau sa te plictisim cu cine stie ce filozofii de viata. Nu!
Vrem sa iti spunem doar atat: Depinde de tine sa aduci o schimbare in viata ta! Depinde de tine daca vrei sa lupti pentru ce iti doresti sau daca vrei sa te lasi calcat in picioare! Tu decizi! Depinde de tine!
Ce a depins de noi am facut, acum e randul tau!
Pe un negativ produs de Havana si cu un montaj video facut de Cosmin Sutu, Esra si Swift va indeamna sa credeti in visele voastre si sa luptati pentru ele!

Versuri: Esra, Swift
Productie: Havana
Mix&Master: Benzen
Montaj video: Cosmin Sutu

Atasam si versurile piesei:

Ref ( Esra):

Hai vreau sa imi spui, da vreau sa imi spui de cine te ascunzi/ Da vreau sa imi spui, hai vreau sa imi spui cu cine te infrunti/ Sa nu-i asculti ca toti sunt muti, chiar daca-s multi cu ei sa lupti/ Singur te ajuti ca sa muti munti, in tine sa crezi sa nu renunti!

Strofa I: ( Swift)

Tine de tine ce zici, ce faci,/De vrei sa scapi tre’ sa te zbati, /Sa crezi ca poti cand vezi ca toti/ Te tin la porti, pun bete-n roti,/ Atunci cand pici sa nu-ti fie frica,/ Cand vezi ca nimeni nu te ridica,/ Dar la o adica, c-o mana intinsa
Toti sunt capabili sa pretinda/ Sa dai, ce iei, ce ai castigat/ Din meritul tau si-au asumat/ Cate-o parte ca poate nu-ti dau dreptate/ Adevarul se vede doar dupa moarte,/ Cu toate ca toate par piese sudate/ Hai rupe-le frate sau du-te departe!/ Din vorbe nu fapte sperante desarte/ Sunt toate visurile neincercate.

Refren: (Esra)

Strofa II: ( Swift)

Hai rezista, insista, persista,/ Cand orice miscare gresita te schimba,/ Asista, sisteaza sa cauti in lista/ Ca altul la fel nu mai exista,/ Nu-i lauda-n schita sau ultima fita/ E viata-n foita pe-o prima pista,/ De-o prinzi te pisca, prin prisma faptului/ Ca intra-n oase ca varful acului/ Si-s multi ce cred ca pot, socot/Ca-s multi ce spun ca-s bossi in joc,/ Ca-i bagabont, bag mana-n foc/ Ca versu-i brici da-l baga bont,/ Si-mpinge cu pinteni sa para ca-i sprinten/ Dar roata la randu-i se intoarce incet/ Si cand ma lovesc tot strig nervos/ Hai da cat poti eu tot mai pot !

Social

Arhiva stiri