Legătura dintre trup, suflet și spirit

V-ați gândit vreodată care sunt cauzele bolilor fizice dar și a celor psihice ?

trup-suflet-și-spirit

Este foarte important să conștientizăm cauza spirituală a bolii. În momentul în care intrăm în legatură cu cauza bolii, atunci găsim adevarata vindecare. De-a lungul timpului am citit și am vazut foarte multe persoane, care deși au fost diagnosticate cu cancer, acestea au afirmat că s-au trezit la viață și foarte multe dintre ele s-au vindecat. Este uimitor cum un om care primește o veste atât de tragica reușeste cu atitudinea potrivită să învingă boala fizică.

Citește pe Time TV și: Efectul placebo – efecte asupra minții

La noi în țară medicina complementară este privită cu scepticism.

Cum ne dăm seama ca avem un blocaj emoțional sau energetic ?

Pentru a pune bazele terapiei complementare Eugen Macovski a avut curajul să afirme în lucrarea sa de doctorat, ca omul este tridimensional. Adică acesta este format din corpul fizic, suflet – nivelul biosic  și spirit. Acest ansamblu este învelit de o energie universală . Dacă exista un dezechilibru energetic acesta își va pune cu siguranță amprenta sub forma unei afecțiuni fizice.

Totul porneste de la teoria că nimic nu se pierde, totul se transformă, respectiv energia.

energie-legatura-trup-sufelt-spirit

Corpul nostru este format din energie, de la cele mai mici celule, la cele mai importante organe.

Ce reprezintă gândurile și energiile negative?

Stresul de la serviciu, neîmplinirea pe plan emoțional, un examen picat, o încredere de sine scăzută, toate acestea sunt surse care ne hrănesc în fiecare zi subconștientul cu energii negative.

Limbajul nostru este psihosomatic, prin limbajul pe care îl exprimăm ne putem da seama care sunt dezechilibrele noastre energetice.

Noi atragem în viața noastră exact frecvența gândurilor noastre. În momentul în care avem temeri, emitem aceste energii și exact acel gen de relații atragem în viața noastră. De ce nu ne deschidem inima și de ce suferim?!

dragoste-trup-suflet

Într-o lume nebună, avem tendința de a ne proteja chiar și de noi însine. Nu avem curajul să ne privim în oglindă și să spunem: MĂ IERT, MĂ IUBESC ȘI MĂ ACCEPT AȘA CUM SUNT . Este foarte important să începem de la încrederea de sine. Nu vorbesc acum din punct de vedere al narcisismului, să te uiți în oglindă și să începi să te îmbrațisezi și să îți pupi mușchi.

Mă refer la iubirea interioară, exterioară și dorința de a evolua. Nu te mai lupta cu tine, luptă alaturi de tine.

lumina-interiara

Am tot văzut la diferite cabinete de psihilogie, cursuri de programare neuroligvistică, adică să îți înduci în subconștient niște mesaje pozitive prin autosugestie, este și aceasta o soluție, DAR NU VINDECĂ CAUZA !

Cauza poți să o tratezi numai tu. În momentul în care te vei accepta așa cum ești.

Citește pe TimeTV.ro la secțiunea SCRIE SI TU! și: Cum sa ne pictam viata in culori

un articol de Monica – Ioana Marinescu

Social

Arhiva stiri