Concert Smiley în Mall Sun Plaza – SCRIE ȘI TU – TimeTV.ro

Andrei din București ne-a trimis câteva clipuri foarte drăguțe de la aniversarea a 3 ani de existență Mall Sun Plaza.

Clipurile au fost trimise pe adresa contact@timetv.ro pentru rubrica SCRIE ȘI TU!

Mall-Sun-Plaza

Mall Sun Plaza

În clipuri apare Smiley, care a ținut un concert deosebit pentru oamenii strânși în Mall Sun Plaza.

„”De trei ani, Sun Plaza Shopping Center este centrul comercial de unde îţi poţi cumpăra lucrurile preferate dar şi locul unde te poți relaxa şi distra de minune, graţie evenimentelor inedite pe care le organizează.”” se arată în comunicatul de presă trimis de oficialii Sun Plaza.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG.

Concert-Smiley-Aniversare-Sun-Plaza

Concert Smiley

Deschis în februarie 2010, Mall Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber.

Din categoria SCRIE ȘI TU mai puteți citi pe TimeTV.ro și: Yachting:Jurnalul unui VELIST. Inconjurul pamantului cu yachtul

Mall Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită.

Centrul Sun Plaza are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Aniversarea a început vineri, de la ora 18:00, pe ritmuri de samba, alături de trupa de percuţionişti Barbarossa Samba Group, a căror muzică le va transmite celor prezenţi energia pozitivă a coloratelor cartiere braziliene.

Petrecerea continuă cu un moment de balet aerian şi se va încheia cu un Concert Smiley.

Social

Arhiva stiri