Bătălie mare în USL. Crin Antonescu îl aduce pe Klaus Iohannis în PNL

Mișcarea facută de Crin Antonescu să fie din cauza ultimelor sondaje? Cel mai recent sondaj, făcut de GSS 2000 arată ca in PNL situatia nu ii este favorabila lui Crin Antonescu. Liberalul Calin Popescu Tariceanu se bucură de mai multă încredere din partea românilor, decât președintele partidului.

Călin Popescu Tăriceanu 41,9% opinie favorabilă

Crin Antonescu 36,5% opinie favorabilă

Klaus-Iohannis

Şi cum deja vrea o poziţie în conducerea partidului, Antonescu înfiinţează, special pentru el, funcţia de prim-vicepreşedinte!

Antonescu îi pregăteşte un fotoliu confortabil noului venit, Klaus Iohannis. Liberalul spune că Iohannis poate fi un bun de preşedinte al României. Edilul Sibiului spune că nu va părăsi Forumul Germanilor din România, pentru că statutul nu îl împiedică să fie membru al unul partid politic.

Intrarea lui Klaus Iohannis în partid este o mişcare de imagine care îl avantajează pe preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Klaus-Iohannis-crin-antonescu

Pentru funcţia de conducere din PNL, Iohannis are nevoie de o derogare de la Delegaţia Permanentă a partidului. El are toată susţinerea lui Crin Antonescu. De asemenea, primarul Sibiului a explicat că a ales să intre acum în PNL pentru că s-au terminat alegerile şi prin urmare, în acest moment, „nu există mize electorale”.

victor ponta

Până acum Victor Ponta a făcut declarații rezervate și pozitive referitor la deciziile luate de Crin Antonescu.

„Parerea mea excelenta despre Iohannis ca primar, ca om, ca om politic … ar fi un mare castig pentru PNL si pentru USL”, a declarat Victor Ponta.

Iohannis nu exclude ca în viitor să îşi dorească o funcţie de premier, ministru, sau guvernator al unei regiuni. Dizidenţii din partid, Andrei Chiliman şi Ludovic Orban, sunt şi ei de acord cu faptul că Iohannis aduce un plus de valoare formaţiunii.

Mai puteti citi pe Time TV si:

Liderii USL, Ponta și Antonescu, din nou în contradictoriu

Social

Arhiva stiri