Minivacanta de 1 mai s-ar putea prelungi cu doua zile

Minivacanţa de 1 mai s-ar putea transforma într-un adevărat concediu. Asociaţia Agenţiilor de Turism cere ca zilele de 2 şi 3 mai să fie libere legale. Dacă cererea va fi aprobată, atunci bugetarii, dar şi elevii vor avea o vacanţa care va începe la sfârşitul zilei de 30 aprilie şi se va termina pe 7 mai, după Paşte.

Litoralul-de-1-Mai-minivacanta-timetv

În acest fel s-ar obţine o minivacanţă, având în vedere că ortodocşii sărbătoresc în 2013 Învierea Domnului pe 5 mai, iar pe 6 mai, a doua zi de Paşti este liber prin lege.

munte-de-1-Mai-minivacanta-time-paste-sarbatori-pascale

Propunerea vine de la Asociaţia Agenţiilor de turism. Vestea a fost primită cu entuziasm de către hotelieri iar ofertele de cazare nu au întârziat să apară.

Pachetele sunt deja pregatite, tarifele sunt de la 60 de lei de persoana la un hotel cu 3 stele. Cu siguranta anul acesta romanii vor veni pe litoral in perioada de 1 mai si Paste, a declarat directorul unei agentii de turism.

Startul sezonului estival va fi marcat de concerte în aer liber, parade cu maşini de epocă şi care alegorice, concursuri pe plajă şi bineînţeles focuri de artificii.

Litoralul-de-1-Mai-minivacanta-time

Mai puteti citi pe Time TV si:

Românii receptivi la ofertele tip early booking

 

Social

Arhiva stiri