Up-date FOTO – VIDEO: Rusia a fost lovită masiv de o ploaie de meteoriți, suflul exploziilor a provocat pagupe și mai mulți răniți

Up-date Time:

Panică în Rusia, după ce o ploaie de meteoriți a provocat explozii violente în stratul inferior al atmosferei regiunii Urali şi a unor regiuni din centrul Rusiei, în urma acestui eveniment suflul exploziilor a distrus in totalitate mai multe ferestrele a unor imobile din zonă.

ploaie-de-meteoriti-rusia-3-time

Într-adevăr, locuitorii mai multor regiuni situate în centrul Rusiei s-au speriat aseară, după ce a plouat cu meteoriţi, informează France Presse!

Avalanşa de particule din spaţiul cosmic a provocat explozii violente în stratul inferior al atmosferei, chiar deasupra regiunii Urali, care delimitează Asia de Bătrânul Continent.

Ploaia de meteoriţi a fost atât de rapidă, încât a spart ferestrele unor clădiri, scriu aproape toate agenţiile ruse, care citează autorităţi şi martori. Din fericire, fragmentele de meteoriţi nu au reuşit să ajungă la sol.

Ministerul de Interne a anunţat că unele persoane au fost rănite de cioburi de geam, într-o şcoală amplasată tot în Celiabinsk. De asemenea, în aceeaşi localitate, s-a întrerupt comunicarea cu telefoanele celulare iar unele clădiri au fost evacuate, de teama producerii altor pagube, dar mai ales pentru că exista riscul ca alţi oameni să fie răniţi.

Mai puteti citi pe Time si: Cât de rară este viața extraterestră inteligentă în Calea Lactee?

 Mai puteti citi pe Time si: Păzea, vine asteroidul!

 

Sursa: mediafax

Social

Arhiva stiri