Prezentare Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo a dat publicităţii primele trei fotografii cu modelul 4C de serie, prezentarea oficială urmând a avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Alfa Romeo 4C 1

Supercar compact cu motor central şi tracţiune spate, aşa îşi definesc italienii ultima creaţie, modelul cu care Alfa Romeo vrea să revină pe piaţa din Statele Unite. 4C va reprezenta esenţa sportivităţii caracteristice Alfa Romeo şi va oferi tot ce au mai bun italienii în momentul de faţă: design fabulos, plăcere maximă în conducere, securitate totală, emoţie.

Alfa Romeo 4C 2

Inspirată din modelul 8C, noua Alfa uimeşte prin proporţiile neobişnuite: mai puţin de 4 metri lungime, 2 metri lăţime şi 1.18 metri înălţime. O siluetă impresionantă, care “respiră” putere, agilitate, o maşină cum doar italienii ştiu să deseneze.

Alfa Romeo 4C 3

Motorul va fi o evoluţie a propulsorului Turbo de 1750 cmc regăsit şi pe alte modele Alfa Romeo, cuplat la o cutie de viteze TCT cu dublu ambreiaj. Deşi nu au fost comunicate date despre puterea motorului sau despre greutatea maşinii, italienii au promis un raport greutate/putere mai mic de 4kg/CP.

Citeşte şi:

Ferrari F12 Berlinetta a fost lansat în România

Prezentare BMW seria 3 GT VIDEO

Social

Arhiva stiri