Elena Udrea candidează la preşedinţia PDL

Elena Udrea şi-a anunţat intenţia de a candida pentru şefia PDL, împotriva lui Vasile Blaga, în cadrul unei şedinţe de grup fulger a parlamentarilor democrat-liberali.

Elena Udrea PDL

Am decis să candidez la funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal pentru că eu cred că PDL are nevoie de o schimbare. Candidez pentru că am curajul, am forţa şi energia necesară să vin cu un proiect nou pentru Partidul Democrat Liberal, un partid care se află acum la finalul unei etape…Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva. Candidez pentru viitorul partidului, nu împotriva trecutului PDL. Sper să avem parte de o competiţie frumoasă care să ajute PDL, şi nu de o dispută din care să aibă toată lumea de suferit” a declarat Elena Udrea la finalul şedinţei.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, a declarat că este foarte bine că Elena Udrea şi-a anunţat candidatura la şefia PDL: „Este o poziţie corectă de-a domniei sale vizavi de alţi colegi care doar stau pe blog„.
Nici reacţia premierului Victor Ponta nu s-a lăsat mult aşteptată: „Domnul Blaga nu mai există, doamna Udrea este Traian Băsescu în varianta feminină„, a declarat Ponta pentru postul România TV.

Social

Arhiva stiri