Premiile Grammy 2013: marele castigator, Gotye

gotye-marele-castigator-grammy-2013-time-tv

Premiile Grammy pentru 2013, au fost decernate, duminica seara. A 55-a Gala a Premiilor Grammy a avut loc la Los Angeles.

Gotye, cantaretul australian, a fost marele castigator al serii, obtinand trei premii principale pentru single-ul anului, piesa Somebody I used to know, potrivit Mediafax. Grupul britanic Mumford & Sons a castigat doua dintre premiile importante, inclusiv cel pentru albumul anului, pentru Babel.

Catalogati drept favoriti pentru cele mai multe premii, cei de la Fun au fost desemnati revelatia anului si au castigat si un premiu Grammy pentru cantecul anului, We are young.

Jay-Z si Kanye West au plecat si ei acasa cu trei trofee, pentru piesa N***s in Paris si Mercy.

Skrillex, Adele, si Kelly Clarkson, au primit si ei cate o statueta Grammy.

Pe covorul rosu a avut loc, ca in fiecare an, o adevarata parada de moda. Desi anul acesta a cei de la CBS au impus un cod vestimentar riguros, vedete ca Jennifer Lopez, Rihanna, Kelly Rolland sau Katy Perry, nu l-au respectat intru-totul. Fiecare a aparut intr-o rochie lunga, dar fie transparenta, decoltata sau cu un slit prea decupat.

cel-mai bine-imbracat-justin-timberlake-time-tv

Justin Timberlake, care a revenit in lumina reflectoarelor cu piesa Suit and Tie, a fost catalogat drept cel mai bine imbracat barbat, pe covorul rosu.

Premiile Grammy sunt cele mai importante distincţii muzicale, în Statele Unite ale Americii, acordate anual de The National Academy of Recording Arts ans Sciences, în cadrul unei ceremonii grandioase, cu 78 de categorii de premii, pentru muzicieni, compozitori, cântăreţi şi trupe.

Citeste si:

Postul CBS impune decenţă vedetelor invitate la Gala Premiilor Grammy 2013

Social

Arhiva stiri