Dacia Duster cu emblemă de Nissan, studiu pentru piaţa din India

Siteul indianautosblog a publicat două randări pe calculator ale unui model Dacia Duster, modificat cu elemente de design specifice Nissan. Deşi am o reticenţă privind zvonurile şi fotografiile modificate pe calculator ale unor viitoare modele, recunosc însă că o Dacia Duster cu emblemă Nissan este o maşină care are sens, mai ales în condiţiile în care producătorul japonez vrea să lanseze propria sa gamă de modele low-cost, posibil sub denumirea Datsun. Timpul de dezvoltare al modelului este mult mai redus, costurile sunt minime, iar maşina şi-a dovedit deja calităţile şi fiabilitatea pe pieţele din Europa.

Dacia Duster Nissan Duster India 1

Imaginile ne arată un model Dacia Duster cu o nouă grilă faţă, faruri modificate, asemănătoare cu cele de la Nissan Pathfinder. În spate blocurile optice şi hayonul sunt noi. Nissan a anunţat că va lansa în India un mic SUV, cererea pentru acest gen de maşină pe piaţa indiană fiind din ce în ce mai mare.

Dacia Duster Nissan Duster India 2

Pe anumite pieţe pe care Dacia nu este prezentă, Nissan ar putea comercializa modelele constructorului de la Piteşti sub emblema proprie. Să nu uităm că în Mexic se vinde Nissan Aprio, care nu este altceva decât un Logan cu emblemă de Nissan.

Nissan Aprio

Citeşte şi:

Dacia Sandero, cea mai vândută maşină în Spania în luna ianuarie VIDEO

Social

Arhiva stiri