Topul oraselor cu cea mai interesanta viata de noapte – VIDEO TIMELAPSE

viata-de-noapte-timetv

Pentru persoanele care prefera viata de noapte, pentru oamenii care doresc sa calatoreasca dar si sa se distreze pe timpul noptii, site-ul hotels.com a realizat un top avand ca sursa 27.000 de calatori.

Binenteles, ca nu putea lipsi din acest top, orasul care nu doarme, New York, si a fost situat chiar pe prima pozitie. Urmat in deaproape de salbaticul Las Vegas.

Dar ca si continente cu cele mai multe si mai atractiva orase cu viata de noapte, Europa ocupa pozitia fruntasa.
Purtatorul de cuvant al site-ului Hotels.com, Alison Couper, a declarat

New York si Las Vegas au avut mereu oferte pentru calatorii aventuroase. Dar varietatea oraselor Europene, fac ca majoritatea calatorilor din intreaga lume sa considere aceste locuri mult mai interesante„.
Chiar daca alegi o noapte in Berghain, Berlin, recent votat drept cel mai bun club de noapte din lume, sau Amsterdam cu restaurantele sale plutitoare si renumitele cofee-shop-urile sau chiar Parisul cu micutele si intimele baruri, in Europa exista ceva pentru fiecare.” a mai adaugat el.

Sydney a invins la limita Melbourne, pentru postul de cel mai tare oras australian cu cea mai atractiva viata de noapte, potrivit calatorilor australieni, urmate de Brisbane, The Gold Coast si Canberra.
Acestea este topul celor 10 orase pentru viata de noapte, potrivit Hotels.com

1.New York

Cu binecunoscuta reputatia ca „orasul care nu doarme niciodata„, si cu unele din cele mai bune baruri si cluburi de noapte din lume, ar fi fost foarte greu sa fie ales inaintea lui alt oras, intre preferintele calatorilor. Cele mai bune localuri pentru a cina si a servi o bautura fina, sunt Lower Manhattan si Soho.

2.Las Vegas

Daca vrei sa petreci pana nu mai poti petrece, cu siguranta cea mai plauzibila destinatie este Las Vegas. Hotelurile si casinourile puternic luminate, uimitoarele cluburi de noapte si show-urile binecunoscute, au adus orasul Las Vegas pe locul 2 pe lista preferintelor turistilor.


 3.Londra

Nu incape niciun dubiu ca Londra are o viata de noapte atractiva si puternic energizata, cu Soho si West End, pentru iubitorii de cocktail-uri si baruri extravagante, in partea de vest si cu Shoreditch si Dalstone printre cele mai bune cluburi de noapte, cu cei mai buni DJ-ei, in partea de est.


 4.Barcelona

Restaurante imense, baruri si cluburi pe tot parcursul orasului, avand The Gothic Quarter si El Raval in fruntea listei cu cea mai mare atractie turistica si nu numai. Cele mai populare party-uri incep la orele 3 ale diminetii si se incheie in jurul orelor 7.


 5.Berlin

Berlin este orasul cu cele mai interesante baruri din lume. Friedrichshain si Kreuzberg au foare multe optiuni de petrecere, sau daca preferi party-urile underground, Mitte si Prezlauer Berg sunt in fruntea listei.


6.Los Angeles

Locul stralucirii la propriu si figurat, si locul in care poti merge umar la umar cu cele mai cunoscute celebritati. Din capatul Sunset-ului si pe tot bulevardul Hollywood sunt sute de cluburi de noapte, pana-n Westwood si The Valley, pentru cele mai bune baruri sau chiar Santa Monica, daca preferi barurile sportive si terase pe plaja.


7.Amsterdam

Cluburile destinate vietii de noapte sunt in tot Amsterdamul, cu galerii de arta si teatre, dubland numarul locurilor in care te poti distra. Rembrantplein si Leidseplein sunt cele mai cunoscute zone pentru cluburile de noapte.

  8.Madrid

Aici cinele se servesc inainte de orele 22 si viata de noapte nu incepe inainte de orele 2. Pe timpul verii locuitorii umbla din terasa in terasa, caci cafenele din timpul zilei devin cluburi noaptea. Paseo de la Castellana, cuprinde sute de cafenele, baruri si cluburi unde turistii se pot distra pe cinste.

9.Paris

Orasul stilului si al elegantei la limita, plin cu baruri incredibile, unde poti intalni celebritati de pe Champs-Elysees. Pentru un spatiu mai relaxant, unde te poti bucura linistit de o mancare si un vin bun, The Rue de Lappe si Charonne se afla in fruntea listei.

10.Bangkok

Exista tot timpul ceva pentru oricine in Bangkok, de la barurile chic pe acoperisurile hotelurilor de 5 stele, pana la muzica live, calatorii pe apa si cine extravagante. Cele mai populare localuri sunt in Silom, Patpong si Khaosan Road.

Bucuresti

Nu știm pe ce loc se plaseaza Bucurestiul, dar cu siguranta exista o viata de noapte dusa la extrem, mai ales in zilele de sfarsit de saptamana. Centrul vechi si binenteles, binecunoscuta Regie, dar nu doar cele doua zone sunt reprezentative pentru Capitala Romaniei, care se poate intrece de la egal la egal, chiar si cu cele mai „cool” orase din lume, cel putin din punct de vedere al distractiei, pacat ca nu avem si imagini time-lapse care sa sustina acest lucru.

 

ERobertul

———————————————————————-

Care sunt cele mai periculoase cartiere din capitala României
SCRIE SI TU! Fa-te auzit si vazut cu Time TV

 

 

Social

Arhiva stiri