Bistriţa Năsăud: Incendiu la o cabană din Colibiţa

Aseara, in jurul orei 21:30, dicepeceratul ISU ambulanta a fost informat despre producerea unui incendiu la o cabană din lemn din localitatea Colibiţa, judeţul Bistriţa Năsăud. Flăcările au putut fi văzute de la 15 kilometri depărtare. Cabana se afla în Munţii Călimani.

incendiu cabana Colibita

incendiu cabana Colibita

„Doua autospeciale cu apa si spuma, plus un echipaj de prim ajutor, au plecat la locul indicat. Pompierii au constatat la destinatie ca ardea cabana, cu flacari mari, aproape in totalitate. Cabana avea aproximativ 150 de metrii patrati. Popmpierii au intervenit pentru evacuarea bunurilor dar si pentru depistarea posibilelor noi surse de incendiu (butelii), pentru evitarea unei explozii” a declarat MARIUS RUS, purtator de cuvant ISU Bistriţa-Năsăud.

Cabana, se pare, aparţinea Ocolului Silvic Prundu Bârgăului. Drumul plin de polei şi zona greu accesibilă a făcut intervenţia pompierilor cel puţin dificilă.  Intervenţia a fost cu atât mai grea cu cât drumul este greu accesibil, iar pe şoselele judeţului se circulă în condiţii de iarnă.

incendiu cabana colibita time

Deşi erau aproape de lacul Colibiţa, pompierii au utilizat cu greutate motopompele, apa fiind îngheţată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistriţa nu s-au înregistrat victime, pompierii reuşind să împiedice focul să se propage la alte obiective din apropiere.

Mai puteti citi pe TimeTV si :

București: Incendiu pe strada Petricani

Social

Arhiva stiri