Diploma de master la o universitate occidentală, se va obține din România

diplomă-de-master-facultate-universitate-occidentale-romania-germania-usa-

Cine vrea diploma de master la o universitate occidentală o poate obţine acum şi din ţară.

Mai multe universităţi din Capitală au deschis programe de învăţământ în colaborare cu prestigioase instituţii din Statele Unite, Germania şi Canada.

E bine de ştiut că programele de studiu nu sunt gratuite. Pentru a obţine diploma, studenţii trebui să plătească taxe de câteva mii de euro.

Studenţii de la ASE care doresc să obţină diploma de master  la Telfer School of Management din cadrul University of Ottawa din Canada, pot încerca programul MBA Româno-Canadian.
Durează doi ani, iar la promovarea examenului de finalizare a studiilor se acordă o Diplomă de master eliberată de ASE şi Certificat de conformitate cu standardele canadiene. Pentru cei doi ani de studiu, costul total este de 11.500 de euro.

Tot la ASE se organizează şi programul MBA Româno-German. Pe lângă faptul că au posibilitatea de a studia la una dintre cele mai cunoscute universităţi din Germania, la final candidaţii vor primi diploma germană de Master of Business Administration şi încă una din partea Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Programul durează doi ani şi costă 7000 de euro.

diplomă-de-master-facultate-universitate-occidentale-romania-germania-usa-timetv

Nici Universitatea Bucureşti nu se lasă mai prejos. Oferă studenţilor şase programe de de licenţă sau masterat la şcoli de elită din toată lumea.
De exemplu, Programul EMBA organizat în colaborare cu Universitatea Tiffin din SUA, le dă studenţilor posibilitatea a obţine două diplome la promovarea examenului de finalizare. Una din partea Universităţii de Ohio şi diploma de master din partea Universtităţii Bucureşti.

Social

Arhiva stiri