Contul de Facebook al RTV a revenit. Ce au declarat oficialii RTV despre suspendarea contului

Contul de Facebook al postului România TV a revenit după două zile în care a fost închis. Oficialii RTV spun că sunt “victime colaterale” și că vinovat a fost un administrator care crea aplicații și pentru alte pagini de Facebook decât pentru cea a postului România TV.

facebook-internet

“Noi am avut un administrator pe pagina de Facebook a RTV care se ocupa de crearea de aplicații. (…) Această persoană era administrator pe mai multe pagini de Facebook, nu știm ce nereguli a făcut acesta, dar Facebook a șters toate paginile unde el apărea ca admin.Noi am fost victime colaterale. Noi nu făcusem nimic împotriva politicii Facebook”, a declarat Costin Ilie, publisher la rtv.net, pentru paginademedia.ro.

În continuare, explicația pe larg dată de Costin Ilie, pentru Paginademedia.ro.

“Noi am avut un administrator pe pagina de Facebook a RTV care se ocupa de crearea de aplicații. Toate aplicațiile pe care le-a creat acest administrator pentru noi au fost în concordanță cu politica Facebook. Această persoană era administrator pe mai multe pagini de Facebook, nu știm ce nereguli a făcut acesta, dar Facebook a șters toate paginile unde el apărea ca admin.Noi am fost victime colaterale. Noi nu făcusem nimic împotriva Facebook. Ca o dovadă că nu doar pagina de Facebook a RTV a fost închisă din cauza acestui administrator stă faptul că și pagina de Facebook a site-ului b365.ro a fost închisă.Cu doar o zi înainte ca pagina de Facebook a RTV să fie închisă, pe acestă persoană am facut-o admin și pentru pagina de Facebook a b365.ro. Pagina de Facebook a site-ului b365.ro avea 3800 de fani strânși în doi ani de existență fără să fi folosit vreo aplicație. Ei bine și pagina b365 a fost ștearsă la fel ca toate celalte pagini pe care respectivul era admin”

Ce ați făcut ca pagina de Facebook a RTV să revină?

“Noi am făcut apel la Facebook, le-am spus că noi am investit foarte mult în Facebook Adds. Din câte am înțeles această ștergere n-a fost operată de un om, ci de un robot. Le-am explicat că am ajuns la 786.000 de fani și pentru că am promovat pagina de Facebook pe România TV în valoare de două milioane de euro (ratecard). Ei au înțeles și ne-au redeschis pagina.”

Social

Arhiva stiri