CNA, sah mat la OTV

otv-time-tv

Iubitori ai senzationalului, extraordinarului si incendiarului, veste proasta pentru voi. OTV a ramas, in sfarsit, fara licenta. Dupa ce a fost „bombardat” de amenzi, in ultimii patru ani, printre care cea mai drastica sanctiune aplicata unui post de televiziune, in 10 aprilie 2012, Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Dan Diaconescu impotriva „loviturii finale” a CNA-ului, retragerea licentei de emisie. Din 22 ianuarie, „nastrusnicul” post nu mai emite. De ce? Ei bine, „locul de joaca” al lui Diaconescu nu a rezistat „bombardamentului”, si mai mult, acesta nu a platit nici o amenda. Una dintre ele e chiar cea mai drastica sanctiune din istoria CNA pentru publicitate politica, in afara perioadei de campanie electorala.

dan-diaconescu-time-tv

Alte motive pentru penalizarile aplicate sunt cat se poate de clare pentru toti care, chiar daca nu s-au uitat la OTV, au auzit de la posturi de televizune, au citit in presa scrisa sau online, „minunile” care se intampla zi de zi pe „postul tuturor posibilitatilor”. SC Ocram Televiziune SRL a fost infiintata in anul 2000. Marturisesc ca sunt uimita ca a rezistat atatia ani, multumita, presupun, unui procent, nu imens, dar constant de amatori ai balciului.
Din 2009 si pana in 2012, „coloratul” sef al formatiunii politice PPDD a folosit postul sau de televiziune drept scena, pentru a regiza si juca o piesa proasta, ieftina si ipocrita, in care telul principal era publicitatea politica.
Suntem diferiti, din fericire, avem gusturi diferite si acestea nu prea se discuta. Totusi, nu pot sa spun ca sunt trista pentru ca un sablon al mediocritatii a fost anihilat. Cei care ii vor simti lipsa, pot sa stea linistiti, au unde sa isi sature foamea de „a trai senzational”.

Geanina S.

 

Alte articole pe aceasta tema:

Petiţia CNA-ului sau trezirea mai-marilor adormiţi
OTV rămâne fără licenţă
Lista televiziunilor obligatorii pentru operatorii de cablu potrivit CNA

 

Social

Arhiva stiri