Marea Britanie e stresata tare din cauza „romanilor migratori”

marea-britanie-time-tv

Atentie britanici, un „tsunami de romani” va lovi coastele, pretioasei voastre insule in aproximativ un an! Valul a fost provocat de un cutremur economic de multe grade care zguduie Romania de ceva ani. Stati in case, strangeti provizii si feriti-va de orice contact cu ei, sa nu care cumva sa va molispsiti de saracie.

Nu am nimic cu britanicii, sunt moracanosi, orgoliosi, snobi si mai reci decat pastele mele din frigider. Iubesc graiul lor si-l vorbesc pana si cu gandul. Dar totusi, sa fim seriosi, doar nu v-ati asteptat sa ne primeasca zambitori, cu bratele deschise si palinca. Pe de alta parte romanii, da, si-au castigat o faima „buna tare”, dar totusi asa trogloditi, saraci si rai de gura, au cam crescut copiii Europei, au muncit pamantul italian, spaniol sau grec, au cam servit pe la mese si au ingrijit batranii straini, departe de familii si tara. De ce? Pentru ca salariul minim pe economie in Romania nu atinge 200 de euro, pentru ca industria si agricultura mai ca sunt doar capitole de invatat pentru bacalaureat si multe alte motive.
Vina nu este a celorlalte tari, intr-adevar, dar si putin respect pentru munca noastra ar prinde tare bine. Romanii sunt hoti, criminali, violatori, romancele fura si sunt „usoare”. Cam astea sunt etichetele de obicei, dar hoti si alti rau-facatori sunt de peste tot.
Londra e o capitala in care sunt adunati oameni din toate colturile lumii. Si totusi nu au reactionat asa cand au venit valuri de indieni sau chinezi. Am prieteni care locuiesc si lucreaza acolo, pentru companii prestigioase, si desi castiga destul de bine, tot e destul de greu sa stranga bani, pentru ca se stie, Londra e scumpa. In plus e umeda de intra dureros pana la os, la fel ca privirile si parerile londonezilor.
Ai fi uimit „drag popor ales”, sa afli ca elevii din Romania invata engleza de mici si o parte din ei ajung sa o vorbeasca la perfectie, unii chiar stiu mai bine istoria Angliei decat a Romaniei, anunturile pentru job-uri sunt majoritatea in limba engleza si ca desi polul saraciei, e incercuit rusinos pe harta in dreptul nostru, stim ce e ala respect.
Mai nou, au pornit campanii de descurajare a romanilor, cu privire la exodul in masa, de care se tem englezii, pe retelele de socializare. E de apreciat ca au presupus ca avem computere, internet, si respectiv Facebook. E ceva.

pasari-migratoare-time-tv

Eu zic sa stea linistiti, nu de alta dar le creste tensiunea de soparla degeaba. Din nefericire, de ceva ani, romanii, disperati, satui si blazati, sunt „pasari migratoare” ce pleaca in „tarile calde” dupa mancare, si cei mai multi chiar muncesc pentru firimiturile altora. Marea Britanie se teme de noi, de parca am fi lacuste, dar nu e nici ea o tara atat de calda pe cat crede.

Geanina S.

Alte articole asemenatoare:

In tara ciorii vopsite, locurile de munca nu sunt pentru someri

Petiţia CNA-ului sau trezirea mai-marilor adormiţi

Dosarele “x-traterestrilor” musca -VIDEO

Social

Arhiva stiri