Sony Xperia Z, vârful de lance al producătorului japonez VIDEO

În 2012 Sony a fost mereu cu un pas în urma concurenţei, oferind primele sale telefoane mobile cu procesoare dual-core exact când competiţia trecea deja la tehnologia quad-core. Dornici să recupereze terenul pierdut, japonezii încep anul în forţă, prezentând Xperia Z, cel mai avansat smartphone produs de Sony.

Sony Xperia Z 1

Xperia Z aduce câteva premiere pentru Sony: procesor Quad-core 1.5 GHz Krait, ecran LCD de 5 inci şi rezoluţie de 1080p şi generaţia a doua de Sony Mobile Bravia, pentru o mai bună calitate a imaginii. Alte specificaţii: 2GB memorie RAM, Adreno 320 GPU (care va fi folosită intens ţinând cont de rezoluţia de 1080p), cameră de 13 MP îmbunătăţită faţă de versiunile anterioare, mod HDR pentru înregistrare video, care constituie o premieră în lumea telefoanelor mobile.

Sony Xperia Z 2

Livrările vor începe în Japonia pe 9 februarie, urmând ca Sony Xperia Z să ajungă şi în ţările europene la sfârşitul lunii februarie. Mai multe detalii despre noul smartphone vă lăsăm să descoperiţi în clipurile de mai jos.

Social

Arhiva stiri