Un scurt-metraj motivational despre complimente si zambete – VIDEO

scurt-metraj-motivational-zomplimente-si-zambete-validation-

Un scurt-metraj, o poveste sensibila dar motivationala despre lucrurile simple din viata oricarui om, complimente si zambete.

Scurt-metrajul intitulat Validation prezinta povestea lui Hugh Newman, un angajat la o parcare cu acces gratuit limitat, care valida tichetele de parcare ale clientilor.

Pe langa validarea tichetelor, el ofera clientilor complimente si ii face fericiti.

Acest lucru atrage o multime de clienti la aceasta parcare, care vin doar pentru a primi complimentele lui Hugh.

Totusi, toate acestea se schimba cand Hugh o intalneste pe Victoria la serviciul de poze pentru permise de conducere si nu reuseste sa o faca sa zambeasca.

Dupa ce se indragosteste de aceasta, viata lui se schimba total si tot ce isi doreste e sa o faca fericita pe Victoria si sa afle motivul pentru care ea nu zambeste niciodata.

Va invit sa urmariti acest film despre necesitatea de a zambi in fiecare zi din viata noastra, 16 minute care te fac sa visezi, sa zambesti (in orice stare te-ai afla) si cu un deznodamant, binenteles,  fericit!

Starring: TJ Thyne & Vicki Davis
Writer/Director/ComposerKurt Kuenne
A Theatre Junkies Production

Regizorul Kurt Kuenne a primit pentru scurt-metrajul Validation, foarte multe premii, evident pline de complimente si zambete.

Winner – Best Narrative Short, Cleveland Int’l Film Festival; Winner – Jury Award, Gen Art Chicago Film Festival; Winner – Audience Award, Hawaii Int’l Film Festival; Winner – Best Short Comedy, Breckenridge Festival of Film; Winner – Crystal Heart Award, Best Short Film & Audience Award, Heartland Film Festival; Winner – Christopher & Dana Reeve Audience Award, Williamstown Film Festival; Winner – Best Comedy, Dam Short Film Festival; Winner – Best Short Film, So Cal Independent Film Festival; Winner – Best Short Film, Idyllwild Film Festival; Winner – Best Short Film, Sedona International Film Festival;

Social

Arhiva stiri