Transformarea lui Mark Wahlberg pentru „Pain and Gain”

Moda actorilor de la Hollywood care slăbesc drastic într-un timp relativ scurt pentru a fi cât mai credibili în anumite roluri trece în plan secund după ultima „realizare” a lui Mark Wahlberg. Celebrul actor american a pus pe el 19 kilograme de muşchi pentru a intra cât mai bine în pielea lui Daniel Lugo, un bodybuilder obsedat de propriul fizic şi dependent de steroizi, personaj principal în filmul „Pain and Gain”, care va rula pe marile ecrane în această primăvară.

Pain and Gain movie poster

Wahlberg şi fostul wrestler Dwayne „The Rock” Johnson, partenerul său din peliculă, au avut la dispoziţie numai două luni pentru a se pregăti pentru aceste roluri, însă primul a avut misiunea cea mai dificilă. Actorul a trecut de la 74 de kilograme la 93 într-un timp record, aceasta fiind cea mai mare transformare a sa pentru un rol de până acum.

„Pain and Gain” este un film de acţiune regizat de Michael Bay („Bad Boys”, „Pearl Harbour”, „Armageddon”, „Transformers”, „The Island”) care ne aduce în prim plan doi bodybuilderi, interpretaţi de Mark Wahlberg şi Dwayne Johnson, care intră într-o afacere necurată ce implica răpire, delapidare şi crimă. Filmul este inspirat dintr-un caz real prezentat într-un articol din Miami New Times în anul 1999, iar de scenariu s-au ocupat trei oameni: Christopher Markus, Stephen McFeely (Chronicles of Narnia, Captain America) şi Scott Rosenberg.

Social

Arhiva stiri