Incendiu mare în cartierul 23 August, din București

incendiu-cartierul-23-august-bucuresti-capitala-pompierii-5-autospeciale-timetv 

Incendiu mare în cartierul 23 August din București, 2 case au fost cuprinse de flăcări, pompierii intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Incendiul care a cuprins două case de pe strada Gheţu Anghel din Sectorul 3 al Capitalei a fost sesizat în jurul orei 11.45.

Incendiul este unul foarte violent, flăcările înălţându-se câţiva metri. Flăcările s-ar putea extinde, deoarece casele sunt ridicate foarte aproape unele de altele.

Pompierii intervin pe mai multe străzi pentru stingerea incendiului, acţiunea fiind îngreunată din cauza drumurilor înguste.

La faţa locului au fost trimise iniţial trei autospeciale de stingere, ulterior fiind suplimentate cu alte două, a precizat Daniel Vasile.

Opt persoane au fost scoase din case, câteva au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza inhalării fumului dens.

În urma incendiului, nu au fost victime, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

La faţa locului se află cinci echipaje de stingerea incendiului, unul de prim ajutor şi unul de descarcerare.

Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi şi există riscul ca flăcările să se extindă, din cauză că imobilele sunt construite foarte aproape unele de altele.

Focul a pornit de la o oală uitată pe foc de o femeie trecută de 80 de ani. Lucrurile ar fi putut fi şi mai grave, deoarece lângă punctul de pornire al incendiului se afla şi o butelie, care a fost însă scoasă din casă de pompieri.

Social

Arhiva stiri