Car Magazine a dezvaluit primele imagini cu noul BMW M3

BMW M3 a fost dezvaluit in premiera de revista engleza Car Magazine. Versiunea de performanta a sedanului Seria 3 va fi dotata cu un propulsor ce va livra nu mai putin de 450 Cai Putere.

imagini-cu-noul-bmw-m3

Asteptata de fanii marcii bavareze din toata lumea, noua generatie M3 a fost prezentata in avanpremiera de publicatia Car Magazine. Modelul va fi previzionat de un concept ce va debuta in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie, urmand ca versiunea de serie sa fie lansata la editia din 2014 a Salonului Auto de la Geneva.

Supercarul va ascunde un motor cu sase cilindri turbo, capabil sa produca 450 CP, dar care ar putea fi oferit si cu 480 CP, in compania unui nou pachet de performanta. Transmisia va fi una automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte, bavarezii renuntand la transmisia manuala, care a echipat sportiva din 1986 pana in prezent.

foto-noul-bmw-m3

BMW M3 va beneficia de un un diferenţial mecanic revizuit pentru axa spate si este de aşteptat sa aiba o greutate sub 1.500 kg, datorita utilizarii CFRP la plafon, franelor ceramice, in timp ce usile, capota si portbagajul vor fi din aluminiu.

Spre deosebire de vechile generatii, viitorul BMW M3 va fi oferit doar in varianta de caroserie sedan, coupe-ul si decapotabila urmand a fi redenumite M4, conform noii nomenclaturi stabilita de germani.

Social

Arhiva stiri