Staruri la Sport Arena Streetball, oameni de bază în Liga Naţională de Baschet Masculin

Angel Santana şi Cătălin Vlaicu, jucătorii români cu cele mai multe minute jucate în Liga Naţională de Baschet Masculin, au fost în 2012 şi două dintre starurile sezonului de baschet 3×3.

Sport Arena Streetball 1

Angel Santana, desemnat de Federaţia Română de Baschet şi Sport Arena Streetball cel mai bun jucător de baschet 3×3 din România anul trecut, este liderul ierarhiei românilor cu cele mai multe minute în LNBM. Santana are o medie de 31,14 minute pe meci în acest sezon pentru Farul Constanţa şi un total de 374,49 de minute în cele 12 meciuri.

Cătălin Vlaicu, cel care a fost prezent alături de Angel Santana în echipa Sport Arena UPB la FIBA 3×3 World Tour Final de la Miami, are o medie de 29,36 de minute pe meci la CSS Giurgiu şi un total de 503 minute în cele 17 partide disputate.

Sport Arena Streetball 2

Cei doi au fost coechipieri şi în echipa naţională a României care a ajuns până în faza optimilor de finală la Campionatul Mondial de Baschet 3×3 de la Atena.

În topul primilor zece jucători cu cele mai multe minute din LNBM se mai află şi alţi doi jucători cu prezenţe la Sport Arena Streetball, Leonard Filip şi Andrei Bădilă, ambii coechipieri la Dinamo Bucureşti.

Social

Arhiva stiri