Dosarele „x-traterestrilor” musca -VIDEO


Din ce in ce mai des, gasesc articolase pe site-urile de stiri, in afara de cele despre marele divort al anului, despre OZN-uri. Sunt vazute fie in apropiera lunii, fie mai nou, din Statia Spatiala Internationala. Pe YouTube informatiile de genul fac valuri mari. NASA, totusi, nu zice nimic. Ascund ei ceva, ar gandi cei mai conspirationisti de fel.

ufo-aliens-time-tv

Cei de la National Geographic difuzeaza de ceva vreme serii intregi de documentare despre nave spatiale vazute fie din Statele Unite fie din Europa. Mereu ne-au placut teoriile despre extraterestrii, ne-au speriat si fascinat in acelasi timp. De-aici si succesul multor filme sau seriale bazate pe acest subiect. Imaginatia umana le-a creat chipuri, lumi, nave.
Se vehiculeaza ipoteze potrivit carora piramidele din Egipt sau cele mayase, liniile Nazca, Atlantida si multe alte astfel de constructii antice ar fi fost proiectul lor. Ba mai mult, unii au gasit asa-zise dovezi ale existentei lor in scrieri si desene, indiene, egiptene, aztece, mayase sau nordice.
Cautarea vietii pe alte planete e una dintre telurile principale ale secolului XXI. Toate lentilele uriase scruteaza spatiul cu acest scop.

Cu riscul de a parea superficiala, daca toti extraterestrii ar fi ca actorul din Thor (Chris Hemsworth), atunci bun venit! In cazul asta ar fi trebuit sa „aterizeze” mai demult, plus ca ar face destui bani. Sigur l-ar fi recrutat vreo agentie de casting pentru filme sau reclame. Ce ti-e si cu oamenii, mereu ne focusam pe aspectul material sau carnal.

ozn-thor-time-tv

M-am uitat la Dosarele X cand eram mai mica, la Armaghedon, Independence Day sau War of the Worlds. Interesante efectele si viziunile fiecarui regizor. De parerea mea despre extraterestri ce sa zic, consider ca mai degraba ar trebui sa ne interesam mai mult de planeta pe care traim si de cei care o populeaza. Nu spun ca nu exista. Se prea poate sa existe. Stiu insa ca simpla intrebare „Crezi in extraterestri?” e o mica scanteie ce anunta o dezbatere cu pro si contre. Inca nu ne cunoastem suficient pentru a sti cum am reactiona daca omuletii verzi cu ochi mari si cap imens ne-ar saluta voiosi, sau ca in cele mai pesmisite scenarii, ne-ar ocpua fara nici o discutie. Daca Hitler ar fi fost extraterestru, sau atacurile din Algeria, mai nou, ar fi provocate de fapt de ei, machiavelic deghizati in islamisti extremisti, da, m-ar interesa, dar asa, doar ca niste puncte luminoase zboara ca niste musculite, ciudat pe orbita Terrei, ma multumesc sa schitez un zambet si sa nu mai zic nimic.

Geanina S.

Social

Arhiva stiri