Del Piero show în Australia, 4 goluri pentru FC Sydney

Cine a crezut că transferul într-un campionat obscur şi lipsit de mediatizare ar însemna şi sfârşitul carierei pentru Alex Del Piero, ei bine, s-a înşelat amarnic.

Alessandro Del Piero Sydney vs Wellington

Fostul star al lui Juventus a marcat 4 goluri în victoria obţinută de echipa sa, FC Sydney, împotriva celor de la Wellington. Protagonist absolut, Alessandro Del Piero a arătat de ce este unul dintre cei mai iubiţi şi talentaţi jucători de fotbal din ultimii 20 de ani, un “fuoriclase” care face diferenţa pe terenul de joc. Fostul căpitan al “bătrânei doamne”, care în 19 ani nu a înscris niciodată 4 goluri într-un meci pentru Juve, a ajuns la 9 goluri marcate în acest campionat pentru FC Sydney.

Alessandro Del Piero Sydney vs Wellington 2

“La sfârşitul meciului am luat acasă mingea cu care s-a jucat, aşa cum fac de obicei jucătorii care marchează trei (plus unul) goluri” a comentat pe Twitter Del Piero, după terminarea partidei.

Scorul final a fost 7-1 pentru FC Sydney, Del Piero marcând în minutele 21, 23, 39 şi 70. Celelalte goluri pentru echipa gazdă au fost înscrise de Joel Griffiths, Culina şi Glaize. Golul oaspeţilor a fost marcat de Sigmund.

FC Sydney ocupă locul 6 în campionatul Australiei (A-League), care are doar 10 echipe.

Social

Arhiva stiri