Nokia revine in forta. Noul spot Nokia Lumia Video

In incercarea disperata de a-si promova intens ultimele modele de smartphone, Nokia a lansat pe piata un nou spot pentru cel mai performant telefon al sau, Nokia Lumia 920, dar si pentru cel de clasa medie – Lumia 820.

nokia-ataca-iphone-5-vs-galaxy-s3-vs-nokia-lumia-920

Cum era de asteptat, reclama se axeaza pe camera din dotare, dar si pe posibilitatea utilizatorilor de a incarca device-ul wireless.

Clipul prin care finlandezii de la Nokia spera sa fure din clientii mai marilor compani Apple si Samsung poate fi vizionat mai jos.

Cum a revenit Nokia pe profit la sfârşitul lui 2012

Nokia a raportat un profit peste aşteptări în trimestrul patru din 2012, datorită vânzărilor solide ale modelului său de vârf Lumia, a redresării cererii şi a reducerii costurilor, transmit Bloomberg şi Reuters.

Succesul vânzărilor celor mai recente modele Lumia 920 şi 820 este crucial pentru Nokia, care încearcă să-şi recâştige cota de piaţă pierdută în faţa rivalelor Samsung şi Apple si, mai presus, sa se salveze de la faliment.

Vânzările nete de telefoane şi servicii în trimestrul patru au fost de aproximativ 3,9 miliarde de euro (5,09 miliarde de dolari). Compania a vândut în total 86,3 milioane de telefoane, din care 6,6 milioane de Smartphone-uri. În perioada octombrie-decembrie 2012, Nokia a vândut 4,4 milioane modele Lumia, faţă de 2,9 milioane în trimestrul trei. De asemenea s-au vândut 9,3 milioane de modele Asha, telefoane cu ecrane tactile.

Social

Arhiva stiri