Toader Cocoş a protestat cu furculița înfiptă în cap

Un tânăr dat afară din casă de părinţi pentru că nu le-a plătit chirie şi-a înfipt o furculiţă în cap, în semn de protest. Rămas fără adăpost şi fără a avea bani să meargă în altă parte, bărbatul a dormit timp de o lună în clădirea Teatrului de Vară din Tulcea.

„Părinţii mei mi-au cerut bani de chirie, de o lună dorm aici, în grădina de vară. Nu am casă, nu am mâncat de patru zile, nu am cu ce să mă îmbrac! Am nevoie de medicamente, 500.000 de lei în fiecare lună. Să vină domnul primar să mă vadă!“, striga Toader Cocoş de pe clădire.

Frigul şi foamea pe care a trebuit să le îndure l-au adus însă la capătul puterilor, astfel că tânărul a decis să atragă atenţia asupra situaţiei în care se află într-o manieră zguduitoare: şi-a înfipt o furculiţă în cap şi şi-a strigat nemulţumirea.

După aproximativ o oră de discuţii, negociatorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, comisar şef Lucian Ţugui, care i-a oferit protestatarului mâncare, dar şi paltonul său, a reuşit să îl convingă pe Cocoş să coboare. A fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea. Cel mai probabil, acesta va ajunge, din nou, în atenţia cadrelor medicale de pe secţia Psihiatrie.

Social

Arhiva stiri