Puiu Mironescu, în spatele atentatului cu bombă de la Piatra Neamț / cazul MARARU

Cel care a pus la cale atentatul cu bombă de la Piatra Neamţ este un interlop cunoscut pentru teroarea cu care îşi ameninţă victimele.

Puiu Mironescu a fost condamnat în urmă cu doar o lună pentru şantaj şi este urmărit penal pentru uciderea lui Gheorghe Mararu.

Puiu-Mironescu3

Puiu MIRONESCU este urmărit penal pentru complicitate la uciderea lui Gheorghe Mararu, în urmă cu 2 ani.

Deşi iniţial a refuzat să îi fie recoltate probe pentru stabilirea adn-ului, atacatorul a fost obligat de judecători să colaboreze.

Aşa au reuşit procurorii de la parchetul general să stabilească faptul că adn-ul lui Puiu Mironescu coincide cu probele ridicate de ei în cazul uciderii interlopului Mararu.

Anchetatorii vor să dovedească faptul că Puiu Mironescu l-a trimis pe Cristian Chilat, criminalul lui Mararu, în barul unde era interlopul.

Puiu-Mironescu

Mai mult, procurorii sunt convinşi că pistolul cu care a fost ucis Mararu de Cristian Chilat, zis Falău, provenea tot de la Puiu Mironescu.

Nu este singurul caz în care este implicat interlopul din Neamţ.

Puiu-Mironescu2

Dumitru Mironescu, zis Puiu Mironescu, a fost condamnat pentru şantajarea unui om de afaceri din Neamţ, căruia i-a dat bani cu camătă.

,,Vreau să-i tai urechile, vreau să-i rup două picioare, vreau să…! Băi, îţi rup picioarele ascultă-mă ce-ţi spun eu, o să mergi în scaun cu rotile, nu mai ai de-a face cu bani toată viaţa! Nu te juca cu mine!”, scrie în rechizitoriul de la Parchet.

Ameninţările nu s-au oprit aici. Oamenii lui Puiu Mironescu i-au dat foc maşinii omului de afaceri, de la care voiau tot mai mulţi bani, iar când acesta a cerut exlicaţii răspunsul interlopului a fost unul dur.

,,Eşti un nimic, ar trebui să mulţumeşti că eşti sănătos şi că mergi pe picioarele tale.”, scrie în rechizitoriul de la Parchet.

Pentru toate aceste acuzaţii interlopul Puiu Mironescu a primit de la Judecătoria Oneşti doar un an de închisoare cu suspendare, în luna decembrie 2012. Decizia a fost atacată cu recurs.

Disputa ce a dus la tentativa de atentat de la Piatra Neamţ a început de la o femeie. Mai exact de la prietena lui Bogdan Mararu.

Aceasta se numește Oana Vicol, femeia pe care Dumitru Mironescu voia să o pună la punct după ce l-ar fi ucis pe Bogdan Mararu.

Puiu Mironescu avea de gând să-i incendieze magazinele Oanei Vicol.

Totul pentru că aceasta a cumpărat de la el un teren şi nu i-a dat banii ceruţi.

Social

Arhiva stiri