Detine jumatate de miliard de euro, este un mega star si totusi merge doar cu metroul. FOTO

Are o avere fabuloasa dar face tot posibilul pentru a duce o viata simpla si lipsita de griji. Daca mergi in metrou linistit si vezi un domn care citeste ziarul in metrou este nimeni altul decat Keanu Reeves, un actor urias de la Hollywood pe care l-ai vazut in zeci de filme.

Keanu-Reeves-in-mertou
Keanu provine dintr-o familie cu problematica. Tatal sau a fost arestat pentru trafic de droguri, in timp ce mama sa facea cariera in striptease. Familia lui s-a mutat in Canada, iar de aici, mama lui s-a recasatorit de mai multe ori.

Keanu-Reeves-merge-cu-meroul
Actorul detine o avere de 472 de milioane de euro si nu a avut noroc in dragoste. Iubita care urma sa ii devina sotie a murit chiar sub ochii lui, intr-un tragic accident de masina. Inainte sa moara in acel accident, au pierdut si un copil. De atunci, Keanu nu s-a mai implicat inr relatii de lunga durata si nu are niciun copil.

Este printre putinii actori de la Hollywood care nu traieste intr-o vila.

“Am un apartament intr-un bloc de locuinte. Am tot ce imi trebuie, la orice ora, de ce as avea nevoie de o casa goala?”, explica Keanu Reeves.

Nici prietenii lui Keanu Reeves nu au fost mai norocosi decat prietena lui. Cel mai bun prieten al actorului, River Phonix (fratele lui Joaquin Phoenix – actor, director, producator, muzician) a murit de supradoza, in acelasi an in care tatal marelui actor a fost arestat din nou.

Sora mai mica a avut leucemie, insa a reusit sa se vindece. Drept multumire, Keanu a donat 70% din tot ce a castigat in urma filmului Matrix pentru mai multe spitale care vindeca aceasta boala cumplita.

Ciudateniile din viata lui nu se opresc aici. Keanu Reeves nu are bodyguarzi si cand este intrebat de ce este mereu suparat, acesta raspunde sec: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai, eu pot sa traiesc si asa”

Sursa

 

Social

Arhiva stiri